Sportfogadás tippek: Tunézia-Szerbia

2015-12-10
Csütörtökön egy pénteki meccsre hívjuk fel a figyelmet, irány Dánia, és a női kézilabda-vb!

Tunézia - Szerbia

Tipp: Tunézia nyer

Odds: 11.00

Iroda: bet365

Kezdés: péntek, 18:30

 

A kézi vb-n a pénteki játéknapon kerül sor az A csoportban a Tunézia-Szerbia találkozóra. A meccsnek sok tétje nincs, hisz Tunézia egész biztosan a hatodik helyen zár, Szerbia pedig 99%-os biztossággal kijelenthető, hogy a 4. lesz.

Vélhetően mi még e meccset megelőzően megverjük Japánt (1.01 a magyarok oddsa Japán ellen...), így a Tunézia-Szerbia meccs nem befolyásol semmit. Egyébként érthetetlen a 11.00-es odds Tunéziára, hisz nem annyira rossz csapat ez. Chebbah még mindig klasszis, és a többiek is hoznak egy jó átlagot. Szélről elég gyengék, de pl. ami számít, kapus poszton sokkal jobbak a tunéziaiak.

A szerbek jobban teszik, ha rápihennek az igazán fontos meccsükre, amit az egyenes kiesés szakaszban vívnak majd Hollandia vagy Svédország ellen. Nem igazán érteni, mi lehet az oka ennek az oddskülönbségnek, sokkal közelebb van a két csapat egymáshoz, mint az oddsok jelzik. Ha a szerbeknél itt lenne Lekic, Cvjic és Damjnavic, és lenne tétje a meccsnek, akkor érthető lenne az 1.10-es odds a szerbekre.

Így viszont eljött az idő, hogy meglepetést játszunk, bár úgy szintén szólva nem is lenne nagy meglepetés egy pár gólos Tunézia siker. De megéri az ikszre is tenni pár forintot, 16.00-os szorzón, vagy aki óvatosabb, az hendikeppel fogadjon az észak-afrikai válogatott győzelmére!

Címkék: sportfogadás, tipp,