Sportfogadás tippek: Traktor Chelyabinsk - AK Barsz Kazany

2013-03-27
Az orosz KHL-ben már az elődöntőnél tartanak a csapatok. Az egyik ágon Dinamo-SKA, a másikon Traktor-AK Barsz párharcokat rendeznek. Ma utóbbi két együttes lesz a jégen, az állás pedig 2 meccs után 2-0 a Kazan javára! Behúzzák ma is, vagy szépít a Traktor?

Traktor Chelyabinsk - AK Barsz Kazany

Tipp: 3.6 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00

Először is egy kis statisztika. A Traktor meccseinek 77,3%-án esik minimum 4 gól, míg a Kazany meccseit nézve ugyanez a mutató 73,8 % Azaz sarkítva mindkét együttesnek csak minden 4. meccse olyan, ahol nem potyognak a gólok.

A Traktor és a Kazany is erős csapat, viszont ez már a play off, annak is a vége, szóval gyakran előfordul, hogy kicsit óvatosabbak a csapatok. Igen ám, de ma a Chelyabinsknek már nincs miért óvatoskodni, nekik nyerni kell! Sőt illene két meccset nyerni, vagyis hazai pályán illene hozni az AK Barsz ellen, és akkor is csak 2-2-re módosítanák az állást.

Az alapszakaszban a Traktor pályaválasztásával egyszer találkoztak, akkor a hazaiak 3-2 arányban tudtak győzni! Most is valami hasonló eredményre kell számítani!

 A Traktor egyébként hazai pályán sokkal bátrabban játszik, mint idegenben. Kicsit érthetetlen volt az a passzivitás, amit a tatárok ellen mutattak a két idegenbeli meccsen. Minkét fellépésen egy-egy gót hoztak össze, pedig tudhatnák, hogy hokimeccsen egy lőtt gól általában a döntetlenhez is kevés...

Ma a Chelyabinsknak mindenképp nyerni kell, 0-3-ról ők már aligha jönnének vissza... Ha úgy játszanak, ahogy ők valójában tudnak, olyan kreatívan, mint az alapszakaszban számtalanszor, akkor nem kérdés, hogy Barulin kapuját beveszik vagy háromszor. A Kazany viszont most teher nélkül játszhat, és ez sem elhanyagolható. Vagy kijön nekik a lépés, és sokkolják a Traktort, vagy úgy vannak vele, hogy egy lyukas meccs belefér, és ebben az esetben a hazaiak meg is szórhatják a tatárokat!

Mindenképp kevesebb óvatoskodás, és több gól várható ma, mint a kazanyi meccseken!

A mi tippünk az, hogy a Traktor nyer, de maradjunk inkább a góloknál!

*A mai másik meccsen SKA-Dinamo, ahol szintén lehet egy hasonló, 3.5 over tippet vállalni. Ott 3-0-ra vezet a Dinamo, ma még a péterváriak lesznek hazai jégen, szóval nagy blama lenne, ha 4-0-al kiesnének. Nekik már tényleg nincs veszíteni valójuk, a Dinamo pedig 3-0-nál tényleg minden görcstől mentesen játszhat, szóval épp itt lenne az ideje egy igazi SKA-s 7-3-nak :D.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,