Sportfogadás tippek: Trabzonspor-Videoton

2012-08-23
Az Európa Ligában két magyar csapatért is szoríthatunk ma este. A Loki a Brugest fogadja Nyíregyházán, a Vidi pedig Törökországban a Trabzonspor vendége lesz. Nézzük ez utóbbi meccs esélyeit!

 

Trabzonspor- Videoton

Tipp: Trabzonspor

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A kérdés az, hogy Fortuna ma is fogja a Vidi játékosok kezeit, avagy nem. A Slovan elleni párharcban a fehérváriak még partiban voltak, de ami a Gent elleni két mérkőzésen zajlott, az jelez nekünk ezt-azt. Már Fehérváron is nagyjából egy helyzettel tudott meccset nyerni a Vidi, de a kinti mérkőzés viszont olyan volt, amit tíz évente egyszer ha látunk...

A Vidi négyszer lőtt kapura, abból három beakadt, míg a Gent végigtámadta a találkozót, de gólt nem sikerült szerezniük. Akkora mákja még nem volt csapatnak, mint ott a Vidinek. A Gent focistái azóta sem nagyon tudnak magukhoz térni...

A Fehérvár ma a főtábla előtti utolsó körben Törökországba látogat. Az ellenfél nem a legjobb nevű török csapatok közül való, viszont a Trabzonspor az utóbbi években a Fenerbahce, Galatasaray, Besiktas trióhoz felzárkózott, sőt helyenként le is nyomta őket.

A legfőbb indok a hazai siker mellett az nem más, mint az, hogy a Trabzonspor a tavalyi pontvadászatban nem szenvedett vereséget hazai pályán.

Nagyon erősek a törökök, elég csak a csatársort megnézni. Vittek szlovák válogatott, Halil Altintopot sem nagyon kell bemutatni, míg Paulo Henrique egy fiatal brazil támadó, aki tavaly csak kiegészítő ember volt, idén több szerepet szánnak neki.

Otthon ez a Trabzonspor nagy falat lesz a Videotonnak. Láthattuk a fehérváriakat az NBI újonc Eger ellen, ahol csak egy 'kamu' büntetővel tudtak győzni, 10 sporiból legalább nyolc nem fújt volna semmit annál a szituációnál...

Paulo Sousa tanítványainak nagyon oda kell figyelni, ha meg akarják úszni nagy zakó nélkül. Ha úgy játszanak, mint a Gent ellen, nagyon csúnya vereség lesz a vége.

Tippünk 2-0.

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is! 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,