Sportfogadás tippek: Tour de France 20. szakasz

2013-07-20
Ma eldőlnek a lényegi kérdések az idei Touron. Froome már valószínűleg verhetetlen, de a pöttyös trikóért és a dobogóért is óriási a harc!

 

Tour de France 20. etap

Tipp: Froom vs Contador

Froome előrébb végez

Odds: 1.50

Iroda: bet365

 

Ma lesz az utolsó olyan szakasz, ami befolyásol még az összetett eredményén. Ma mindenki belead apait-anyait, kivéve persze a sprintereket, és azok csapatait. Froome valószínűleg megnyerte a Tourt, de ő nem az a srác, aki megelégedne azzal, hogy szépen becsorog az 5-6. helyen, és nézi, ahogy a többiek elhaladnak mellette.

Froome-ot és a Sky-t sokan vádolják, hogy doppingolnak, de valószínűleg csak a szőlő savanyú, mert gyakorlatilag senkinek sem volt esélye megszorongatni őt.

Contador maximum a 2. helyben reménykedhet, de pechére Quintana és Rodriguez is formában van, sőt talán erősebek is, mint Alberto..

Ma a szakasz eleje amolyan bemelegítő rész, három db 3. kategóriás hegy vár a mezőnyre, de a közepe táján jön az első kategóriás Mont Ravard és a végén egy laza 10 km-es átlagban 8.5%-os emelkedő. Kiemelt kategóriájú hegy, szóval a pöttyös trikóért járó pontokért is nagy harc megy majd!

A tippünk a mai szakaszra, hogy Froome még fityiszt mutat vetélytársainak. Talán Quintana és Rodriguez veheti fel vele a versenyt, de Contadornak idén csak a szája járt. Tény, hogy a Tour 3. hetére lendült formába, de ez a forma nem olyan, mint amit vártunk Albertotól. Egyszerűen semmit sem tudtak kezdeni Froome-al, és hegyre fel Froome bőven erősebb, mint Alberto. Contedornak még a dobogója is veszélyben van, Rodriguez és Quintana simán bejöhet elé.

De ahogy írtuk, Froomeot nem olyan fából faragták, aki a másodperceket számolja majd, hogy mennyi előnyt adhat a vetélytársainak, ő megpróbálja behúzni ezt a szakaszt is! Hogy ez összejön-e, az egy jó kérdés, de Contadort el fogja verni, mert Alberto bizony roggyon van, ahogy mondani szokták.(persze korábbi önmagához képest kell ezt érteni) Aki nem hiszi, délután az Europorton megnézheti! Tényleg kár lenne kihagyni, mert az utolsó olyan szakasz, amelyre érdemes figyelni. Az utolsó etapnak már csak a vége lesz izgalmas.

Mára tehát a tippünk az, hogy Froome előrébb végez, mint Contador.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,