Sportfogadás tippek: Tour de France 17. szakasz

2013-07-17
A jubileumi 100. TdF 17. etapja egy egyéni időfutam lesz. A szakértők szerint az összetettben élen álló Froom újabb perceket, másodperceket ver majd riválisaira, de a kenyai születésű rider nem éri be ennyivel!

Tour de France 17. etap

Tipp: Froome nyer

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 10.15 (élőben viszont a verseny végéig fogadható)

(ráadásul Froom a legvégén indult, így nem kell kétségbe esni, mert egész biztosan lehet majd rá fogadni a délután folyamán)

 

Ha időfutam, akkor Tony Martin. Igen ám, de ez az állítás akkor igaz, ha sík terepen tekernek. Ma viszont két második kategóriás emelkedő is benne van ebben a 32 km-ben, úgy néz ki a szakasz, mint egy két púpú teve oldalról. Fel-le-fel-le, és nagyjából ugyanannyit mennek föl, mint le.

Ha nem lenne ez a két emelkedő, akkor sem teljesen lenne egyértelmű Tony Martin győzelme. Az első egyéni időfutamon is megszorongatta Froome, az összetett éllovasa a 2. ellenőrzőpontnál még vezetett is pár másodperccel. Most hogy ezt a két emelkedőt is meg kell mászni, Froomnak ez nagyon jól jön, mert ő az a kerekes a mezőnyben, aki időfutamban is top versenyző, valamint hegymenetben is.

A cingár SKY kerekes második lett az első időfutamon, és mindkét eddigi hegyi befutót megnyerte, ráadásul elég magabiztosan.

Óriási formában van Froome, és nekünk ezt kötelező kihasználni. A tegnap esti 1.36-os odds picikét emelkedett 1.40-ig, de talán a fogadók többsége csak azért rak Tony Martinra, mert megszokták, hogy időfutamon ő szokott nyerni. Csak azt nem veszik figyelembe, hogy nem is egy, hanem két emelkedő van a szakaszon, ráadásul mivel Froome indul utolsónak, végig rádión kapja majd az információt, hogy hogyan is áll, ez pedig tényleg hatalmas előny!

Nincs kétség, ha nem kap defektet, vagy nem bukik, akkor övé ez a szakasz (is)!

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,