Sportfogadás tippek: Tour de France - 9. szakasz

2017-07-09
Vasárnap jön a 2017-es Tour egyik legdurvább szakasza, csak a kiemelt kategóriás hegyekből 3 lesz az etap során, szóval itt komoly időkülönbségek alakulhatnak ki.

Tour de France - 9. szakasz

Online sportfogadás tipp: Porte jobb lesz, mint Quintana

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap, 12:15, és a szakasz során élőben is fogadható

 

A vasárnapi nagyjából 180 km során síkon nem sokat tekernek majd a srácok. Nagyjából 30 km-t, a maradék 150 km-en hol emelkedőn mennek felfelé, vagy lejtőn jönnek lefelé.

A tippünk a vasárnapi etapra ugyanaz, mint a szombatira volt. Azaz Porte megelőzi Quintanát. Még akkor is, ha a mai etap már inkább Quintana terepe, sokkal több, sokkal hosszabb és meredekebb emelkedők, viszont hiba jobb hegyi menő Nairo, ha nincs formában. Már a Girón sem volt, és bizony itt a Touron is láthattuk az első komolyabb hegyen az 5. etapon, hogy amikor Aru odapörkölt a mezőnynek, Contador és Quintana is egyből megrogyott. Porte viszont erős, és ha végre lesz egy olyan versenye, ahol nem jön közbe valamilyen technikai probléma, akkor komolyat alakíthat. Talán ő tűnik a legerősebbnek, Froome is sebezhető, de ő majdnem olyan, mint egy gép, nála minden tervszerűen működik, nem vesz át azonnal minden támadást, de nem is kell. Nem véletlenül nyeri sorra a francia körversenyeket.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Ha netán az utolsó kiemelt kategóriás hegyen Froome és Porte,  plusz még mondjuk Aru le tudja rázni Nairót és Contadort, akkor a lejtmenetben Froome olyan tempót diktálni, hogy ott Quintanáék tuti nem zárkóznának fel. Ráadásul a lejtmenet után lesz még nagyjából 10 km sík, Froome és Porte is kiváló időfutam menő, további másodperceket lehetne kiosztani a riválisoknak.

A tippünk, hogy Froome és Porte (és talán Aru) lesz az a 3 versenyző a legjobbak közül, akik le tudják majd szakítani az összetettben érdekelt vetélytársakat.

Címkék: sportfogadás, tipp,