Sportfogadás tippek: Tour de France - 8. szakasz

2015-07-11
Vasárnap csapatidőfutamot rendeznek a Tour-on, ma viszont még 'normális' szakasz áll a versenyzők előtt. A Rennes-Mur de Bretagne közti 181.5 km-es etap nem túl nehéz, ám kisebb emelkedőket azért le kell küzdeni, a befutónál pedig ott a Mur de Bretagne nevű emelkedő.

Tour de France - 8. szakasz

Tipp: J. Rodriguez előrébb ér célba, mint C. Froome

Odds: 1.70

Iroda: TippmixPro

 

Ez a 8. etap, vagyis inkább a 8. etap vége nagyon hasonlít a 3. szakasz befejezéséhez. A 3. szakaszon  a legendás Mur de Huy-ön volt a befutó, akkor Joaquim Rodriguez 4 másodpercet vert a mezőnyre. A 2. helyen C. Froome ért célba.

Ezeken a rövid emelkedőkön egyértelműen Rodrigueznek van a legnagyobb indulósebessége. A Mur de Huy-ön is a legjobb pillanatban robbantott, a befutó után pl. Dan Martin meg is jegyezte, hogy ő pl. túl későn indult meg, ezért már esélye sem volt megfogni Rodriguezt.

A Mur de Huy-ön Froome időjóváírást is kapott a 2. hely miatt, Contador most figyelni fog rá, Froome meg Contadorra. Nibali is okozhat meglepetést pozitív szempontból, az sem lenne meglepetés, ha most ő villantana. Ugyanakkor amíg az említett Nibali, Contador, Froome trió egymást fogja figyelgetni, addig a Valverde, Rodriguez, Dan Martin típusú versenyzők meccselhetnek egyet a szakaszgyőzelemért. Froome is tudja, hogy Contador most már figyelni fog rá a Mur de Huy-ön mutatott akció után, így jó esély van rá, hogy amíg az összetett győzelemre is aspiráló versenyzők egymással lesznek elfoglalva, addig Valverde vagy Rodriguez behúzza a szombati szakaszt.

Címkék: sportfogadás, tipp,