Sportfogadás tippek: Tour de France - 2. szakasz

2014-07-06
Tegnap kezdődött a 2014-es Tour, rögtön meg is volt az első bukás. Sajnos a befutónál többen estek, köztük a szakaszgyőzelemre is esélyes Cavendish. Ma szintén spirntbefutó várható, ám egy picit másképp!

Tour de France - 2. szakasz

Tipp: Sagan nyer

Odds: 3.10

Iroda: TippmixPro

 

Sagan nem szórakozni jött a Tourra. Vagyis a fene tudja, őt ismerve talán ez sem igaz, de az tuti, hogy a pontversenyt be akarja húzni. Sík szakaszok végén az igazán erős sprintereket, mint Kittel nem tudja megverni, ám az olyan szakaszok, mint a mai, neki lettek kitalálva.

York és Sheffield között halad a mezőny, ám három negyedik, öt harmadik és 1 második kategóriás emelkedőt is meg kell mászniuk, ez pedig túl sok Kittelnek.

Sagan jó erőben van, csapatával azon dolgoznak majd, hogy a szökevényeknek ne nagyon legyen esélyük, ugyanakkor Kittelt, és a hozzá hasonló tudással rendelkező sprintereket leszaíkítsák. Jó lehet még Gerrans, Kwiatkowski,Albasini, esetleg Cancellara.

Viszont ez csak a Tour 2. napja, jó erőben van Sagan csapata, senki nem tud majd megszökni. A szlovák srác ezeket a kisebb emelkedőket lazán kibírja, szóval ha a végén sprint lesz, akkor őt lehetetlen megverni. Jónak tűnik ez a 3.10-es odds, Sagan tegnap is második helyen jött be Kittel mögött, de ma Kittellel nem kell számolnia.

(A bet365-nél majd éllőben is lehet fogadni a szakaszra, nem kell tehát aggódnia annak sem, aki a rajt előtt lekésett a tippelésről.)

Címkék: sportfogadás, tipp,