Sportfogadás tippek: Tour de France - 20. szakasz

2014-07-26
Ma rendezik a 2014-es Tour de France egyetlen időfutamát. A szám specialistája Tony Martin, aki kronóban verhetetlennek tűnik.

Tour de France - 20. szakasz

Tipp: Tony Martin nyer

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: ma 12:15

 

Csak egy időfutamot rendeznek az idei Tour-on.

Tavaly az Avrances-Mont St-Michel között rendezett kronót a francia körön Tony Martin nyerte, 12 másodperccel érkezett a célba Froom előtt, de Gendt lett a harmadik, aki már 1 percnél is többet kapott. Nos, az idei mezőnyben sem Froome, sem de Gendt nem áll ma rajthoz.

Igencsak hosszú etap vár a mezőnyre, már ahhoz képest, hogy időfutamot rendeznek. Tény, hogy csak egyet Látunk idén, az viszont felér kettővel is. Jól kell beosztani az erőt, mert aki nagyon kihajtja magát az elején, könnyen bajba kerülhet a szakasz utolsó részén.

Bergerax és Perigeuex között 56 km-t tekernek ma a srácok, ám a szakasz nem sík. Van négy kisebb dombocska, amit le kell küzdeni. Az igazság az, hogy többet mennek emelkedőn, mint lejtőn, de igazi meredek emelkedő csak a szakasz vége előtt 8 km-el van. A kerekesek 1.4 km hosszú átlagban 6.4%-os emelkedőt másznak meg, ami nagyon nem esik majd jól nekik. 

Tony Martin jó formában va idén. Igaz, hogy van pár emelkedő a szakaszon, de ez közel sem hegyi időfutam. Ugyanakkor láthattuk őt pár szakasszal ez előtt, amikor több, mint 100 km-t ment tempót Kwiatkowskinak, és nem csak síkon. Megnyerte a Gerardmer-Mulhouse közötti szakaszt egy kis egyéni szökéssel, ráadásul az a szakasz sem volt sík teljesen.

Az elmúlt napokban a hegyeken meghúzta magát, pihentette magát a lehetőségekhez képest. Ma viszont be akarja húzni a kronót, és ha Martin jó formában van, nem nagyon van ellenfele a jelenlegi mezőnyben.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,