Sportfogadás tippek: Tour de France - 18. szakasz

2016-07-21
A 2016-os Tour hosszabbik időfutamát Dumoulin simán megnyerte. Az ha nem is sik, de maximum dombos etap volt, közel 40 km-es. Ma egy rövidebb szakasz vár a versenyzőkre, mindössze 17 km, de ennek nagy része hegymenet!

Tour de France - 18. szakasz

Online sportfogadás tipp: Froome nyer

Bet365 odds: 1.80

tippmix odds: 1.80

Fogadható: csütörtök 10:50, (de élőben is fogadható majd)

 

Röviden a lényeg: Froome a legerősebb a mezőnyben!

A kenyai születési brit versenyző az első időfutamon is a 2. helyen zárt Dumoulin mögött, összetettben esélyes riválisain jócskán hozott. Ma hegyi időfutam vár a versenyzőkre, és igazából a bukméker irodák 3 versenyzőnek adnak esélyt. Froome a favorit, aztán Dumoulin a 2., és Richie Porte a 3.. Az utánuk következők győzelmének oddsa minimum 30-szoros, bárkiről legyen szó.

Dumoulin a Vueltán tavaly bizonyította -és itt a Touron is- hogy jól megy felfelé. Sőt nagyon jól, fekszik is neki az időfutam, de azért ez húzós lesz. Porte szintén jó erőben van, tegnap is egyedül ő bírt menni Froome-mal a szakasz végén, adtak is Quintanának és a többi riválisnak súlyos másodperceket, perceket.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

 

Porte szintén jó időfutam-menő, ám Froome-nál nem jobb. Ráadásul a Sky kerekese indul utolsónak, tisztában lesz azzal, milyen időt kell mennie a győzelem érdekében. Egész biztos, hogy meg akarja nyerni ezt a kronót, ezzel is bizonyítva, hogy ő a legerősebb a mezőnyben.

(Ugye volt pár etappal korábban az a motorossal ütközős történet, amiben Porte is benne volt, és Froome emiatt akkor a zsűri döntése után nem kapta meg az úton önhibáján kívül összeszedett perceket. Előtte és utána is többször bizonyította, hogy ő a legjobb az idei Tour-on, és bizonyítani fog ma is.

Címkék: sportfogadás, tipp,