Sportfogadás tippek: Tour de France - 14. szakasz

2014-07-19
Túl vagyunk már az idei Tour de France felén, és nagyon úgy tűnik, hogy Contador és Froome kiválása után Nibali verhetetlen. Az összetett eldőlni látszik, de vannak még nyitott kérdések

Tour de France - 14. szakasz

Rodriguez vs Nibali

Tipp: Rodriguez

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Kezdés: ma 12:00

 

Nibali verhetetlen. Összetettben 3.37 az előnye Valverdével szemben, és képtelenek az ellenfelek megszorongatni az olaszt. Nibalit az sem zavarja túlságosan, ha elfogynak a segítői a hegyen. Tegnap Scarponi is Fuglsang is roggyon volt, ettől függetlenül Nibali behúzta a hegyi befutót.

Joaquim Rodriguezt is megverte pár napja, amikor Rodriguez szökésben volt, ám most talán másképp lesz. Egyrészt Rodriguez vélhetően benne lesz a szökésben, hogy a Col du Lautaret-en lehetőleg minden pontot begyűjtsön. Ismét hegyi befutó, a végén, de előtte még lesz egy kiemelt kategóriás emelkedő, az ott kiosztott pontokat szintén szeretné Rodriguez begyűjteni. De nagyon jó lenne az utolsó emelkedőn is Nibali előtt célba érkezni, mert ott duplán számítanak a pontok.

Simán lehet, hogy a szökevények közül valaki hazaér, esetleg valakik. Rodriguez tegnap tartalékolt, míg Nibali ugye ismét nagyot ment. Erős az olasz, de ő sem tud minden szakaszt megnyerni. Az összetettben esélyesek, is fáradtak, és simán lehet, hogy senki sem fog támadni. Porte például tegnap elszállt, kapott 8 percet Nibalitól. Valverde, Bardet és Pinot azért próbálkozhat, de itt harc vélhetően csak az utolsó km-eken lesz, és könnyen lehet, hogy addigra Rodriguez már behozhatatlan előnyre tesz szert.

Nibali erős, de ebben az opcióban van fantázia. Rodriguez azt nyilatkozta, hogy kell neki a pöttyös trikó, és ezt ma akár be is biztosíthatná kis túlzással.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,