Sportfogadás tippek: Tottenham - Manchester United

2018-01-31
Alexis Sanchez bajnokin is bemutatkozhat a Manchester Unitedben, mi pedig meg is nézhetjük este 21 órai kezdettel a Spíleren.

Tottenham - Manchester United

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Bwin odds: 1.83

Kezdés: szerda, 21:00

 

A Tottenham és a Man. United utolsó 6 bajnokiját a hazai csapat nyerte. A két együttes utolsó hét bajnoki találkozóján a vendégségben játsszó csapatok összesen egy gólt hoztak össze, ami azért jelzi, mire is számíthatunk este. Gólokra nem igazán.

A Manchester United amúgy sem az a csapat, amely fejvesztve rohanna előre, és nagyon kinyílna. A legutóbbi Burnley elleni 1-0-ra megnyert bajnoki is mutatja, hogy Pogbáék nem feltétlenül akarnak 5-6 gólt rúgni. Mourinho azt vallja, hogy gólt nem szabad kapni, aztán elöl egy, jobb esetben két dugó úgyis összejön ilyen minőségű támadók kooperációja során.

Ezért is jó kérdés, hogy az elsősorban védekezésre ügyelő Man. Unitedben hogy érzi majd magát Sanchez, aki ösztönből játszik, és inkább előre, mint hátra.

Visszatérve a Burnley-Mancheter meccsre, ott a Vörös Ördögök mindössze kétszer találták el ez ellenfél kapuját. A Tottenham sem az a csapat, amely nem taktikusan játszik. Tény, hogy nagyon kéne a londoni együttesnek a három egység, de azért a Man. United ellen tuti nem fog kinyílni Pochettino együttese. Legalábbis addig tuti nem, amíg hátrányba nem kerül, de nem célja.

Úgy lesznek ezzel a hétközi bajnokival a felek, hgoy jó lenne megnyerni, de elveszíteni semmiképp sem kéne. A Man. United már lemondott a bajnoki címről, így egy iksz Mourinhóéknak idegenben simán belefér egy Tottanham ellen.

A csapatok fáradtak, hisz az angolok nem kis terhelésnek voltak kitéve december végén és egész januárban. Rose, Alderweireld és Lloris sem teljesen fitt, Eriksen sincs 100%-os állapotban. Hiába kéne nagyon a három pont a Tottenhamnek, azért az az egy egység sem jönne rosszul, ami az ikszért jár.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,