Sportfogadás tippek: Toronto FC - Philadelphia Union

2016-10-26
AZ MLS-ben nem viccelnek. Múlt hétvégén lezavarták az utolsó fordulót az alapszakaszban, aztán a hétközi első körös play off meccseket követően hétvégén már a 2. körre kerül majd sor. Ebben a 2. körben szeretne ott lenni a Philadelphia és a Toronto is.

Toronto FC - Philadelphia Union

MLS - Play off, első kör

Online sportfogadási tipp: Toronto FC góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök 01:30

 

Volt időszak az alapszakaszban, amikor mindkét együttesnek volt esélye bekerülni a legjobb 2-be keleten, ám végül a Toronto és Philly is kicsúszott onnan, így a rájátszás első körében épp egymás ellen meccselnek.

Az alapszakasz utolsó negyedét mindkét együttes elrontotta. A Toronto halmozta a döntetleneket, ha a sok remi közül csak egy átbillen győzelembe, most pihen a kanadai együttes, és várja ellenfelét. Ugyanakkor a Toronto legalább tudhatja okát a gyengébb teljesítménynek, hisz legjobbjuk, az olasz Giovinco sokat hagyott ki. Az utolsó két meccsen már ismét játszott, és vele teljesen más volt a támadójáték, mint nélküle.

A Philadelphia Union mélyrepülésére viszont nincs magyarázat. Lejtőn a csapat, és nincs megállás. A Union utolsó 7 bajnokijából egyet sem nyert meg, két döntetlen mellett öt vereség áll a csapat neve mellett.

A Union olyan szempontból sincs könnyű helyzetben, hogy Yaro és Edu mellett Barnetta, Pontius, Tribbett és  Ilsinho játéka is kérdéses. Barnetta ugye egy igazi rutinos játékos, aki megteremti az egyensúlyt a csapaton belül, Pontius és Sapong pedig két gólvágó, konkrétan a házi góllövőlista első és harmadik helyén álló spílerek. Ha ők nem játszanak, a Philly csak a csodában bízhat. A Union 52 góljából a Barnetta-Sapong-Pontius trió 24-et rúgott, aztán lehet, sőt valószínű, hogy egyikőjük sem játszik a Toronto ellen. Pontius és Barnetta gólpasszok terén is előkelő helyen áll, Sapong pedig egy igazi befejező játékos, egy remek testfelépítésű színes bőrű támadó, akire fel lehet ívelni a labdákat. Talán a három legfontosabb játékos, nélkülük azért nem lesz egyszerű. Pláne úgy, hogy a Torontónál csak két sérült van, de közel sem ennyire fontos játékosok. Ráadásul Giovinco újra formába lendült az alapszakasz két utolsó találkozóján, ami szintén a Toronto továbbjutását vetíti előre.

A mi tippünk, hogy a Bradley-Altidore-Giovinco trió vezette Toronto magabiztos győzelmet arat, és több góllal veri el a kulcsjátékosait nélkülöző Philadelphia Uniont.

Várható kezdőcsapatok az MLS hivatalos oldala szerint: 

Toronto: Clint Irwin; Nick Hagglund, Drew Moor, Eriq Zavaleta; Justin Morrow, Jonathan Osorio, Michael Bradley, Armando Cooper, Steven Beitashour; Sebastian Giovinco, Jozy Altidore

Philadelphia: Andre Blake; Fabinho, Richie Marquez, Ken Tribbett, Keegan Rosenberry; Warren Creavalle, Alejandro Bedoya; Eric Ayuk, Roland Alberg, Ilsinho; Fabian Herbers

Címkék: sportfogadás, tipp,