Sportfogadás tippek: Toronto FC - Chicago Fire

2015-09-26
Az MLS-ben nem ritka a gólzáporos meccs! Ebben bízunk most is.

Toronto FC- Chicago Fire

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szombat 20:00

 

A Toronto csapata keleten jelenleg az 5. helyen áll. Nem áll rosszul, de annyira jól sem, hogy elszórakozza a mai találkozót. A Chicago viszont valóban elég cudarul szerepel, utolsó a keleti konferenciában. Esélye sincs arra, hogy a play off-ba bejusson. A Fire már a matekban sem bízhat, de sorsuk már korábban eldőlt, hisz négy forduló óta csak veresége van a chicagói együttesnek.

A Toronto viszont mehet még fölfelé a tabellán, ráadásul a kanadai együttes hátralévő 5 meccséből négyet is otthon játszik. Legutóbb otthon a Colorado Rapids együttesét semmisítették meg. Az első félidőben születtek a gólok, és vélhetően lett volna egy-két dugó a második játékrészben is, ha nem jön egy özönvíz-szerű eső. De jött, így a foci minősége természetesen romlott, de a Toronto egy félidő alatt rúgott hármat, és elintézte a találkozót. Ugyanakkor a Rapids megmutatta, hogy sebezhető a Toronto védelme, főleg a Colorado pontrúgásai okoztak veszélyt.

Giovinco volt annak a találkozónak is a hőse, két gólja mellett Perquisnek gólpasszt adott. Sajnos a lengyel hátvéd most nem léphet pályára, de ez a tippünknek nem tesz rosszat. A Torontóban egyébként az amerikai válogatott Bradley a játékmester, a liga egyik legmeghatározóbb játékosa. De itt játszik Altidore, aki szintén egy gólképes támadó, remekül megérti egymást ő és Giovinco. Bradley mellett ott van a középpályán Cheyrou is, szintén válogatott spíler.

A Toronto utolsó 7 hazai meccsén mindig született legalább három gól, így lesz ez most is. Remek meccseket játszik a Toronto FC, a Chicagót valósággal ki fogja végezni. Egyébként a vendég-együttes vélhetően partner lesz a gólparádéhoz, a Chicagót nem nagyon fogja izgatni, ha kap 4-5 gólt, számukra már véget ért a szezon érdemi része. A hazai csapat ismét gálaelőadásra készül!

Tipp: 5-1

Címkék: sportfogadás, tipp,