Sportfogadás tippek: Toronto - New York City

2016-05-18
AZ MLS-ben két mérkőzést csütörtök hajnalban, ezek közül nézzük a Toronto-New York City párharcot picit közelebbről.

Toronto - New York City

Tipp: Gólok száma 2.5 felett

Odds: 1.65

Iroda: winmasters

Kezdés: csütörtök, 01:00

 

A Toronto és a NYC jó kis meccseket szokott játszani egymással. Tavaly pl. ott volt a 4-4-es találkozójuk, de legutóbb is 2-2-re végeztek a felek egymással. Idén is nagyjából hasonló a mérlege a két együttesnek, a Torontónak 4-2-4, a New Yorknak 4-4-3. Mindkét együttes támadó felfogású, lehet ezt mondani annak ellenére is, hogy a Toronto együttese sokat változott tavaly óta. Nem összetételben, hanem felfogásban. Idén sokkal figyelnek a védekezésre, ettől függetlenül Giovinco ugyanolyan ütemben termeli a gólokat.

A Toronto FC az idény elején sorra idegenben játszotta meccseit, mivel a saját stadionját kicsit kipofozták. Legutóbb viszont már hazai pályán fogadták Giovincóék a Vancouver csapatát, és a hazai pályával visszatért a 'tavalyi' Toronto is. A meccs végeredménye 4-3-as Vancouver-siker lett, potyogtak a gólok. A tavalyi együttesre is ez volt a jellemző, és a gólok szempontjából a NY City sem áll rosszul.

Ma hazai oldalon elvileg Cheyrou, Delgado, Altidore és Osorio sem játszik, a vendégeknél Brandt, Harrison és Lampard hagyja ki a találkozót. Giovinco és Bradley viszont ott lesz a hazaiaknál, a vendégeknél pedig főleg David Villa, Shelton, McNamara és Mendoza veszélyes kapura, de nem árt megjegyezni, hogy Pirlo osztogat a középpályáról.

A NY City jó formában van, utolsó három meccsét behúzta, a Toronto pedig ismét otthon játszik, és vélhetően ismét egy őrült meccset. A mi tippünk, hogy minimum három gólt látunk ezen a találkozón!

Címkék: sportfogadás, tipp,