Sportfogadás tippek: Toronto - Colombus

2015-10-17
Az MLS (Major League Soccer) alapszakasza a végéhez közeledik. Jön a Play Off, de akadnak még izgalmas kérdések az előttünk álló 1-2 fordulót illetően az alapszakaszban is!

Toronto - Colombus

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: szombat 20:00

 

A mérkőzést az Eurosport 2 szombat este 20 órától élőben közvetíti, érdemes lesz odakapcsolni! De miért is?

A két együttes meccsein mostanában potyognak a gólok. Legutolsó randevújuk 6 gólt hozott, testvériesen elosztoztak a hat dugón, így lett 3-3 a végeredmény. De elmondható, hogy a két együttes utolsó négy meccsén háromszor is született legalább öt gól, ami garantálhatja esti szórakozásunkat.

Ha ez nem lenne elég, meg kell említeni, hogy a liga góllövőlistájának két éllovasa is pályára léphet. A Torontóban Giovinco áll 22 góllal, a Colombus Crew csapatában pedig Kei Kamara rúgott szintén 22 gólt. Kettejük külön meccse is lehet, még nem dőlt el a gólkirályi cím sorsa. Sokan azt mondják, csakis Giovonco lehet az alapszakasz MVP-je, de biztosak lehetünk benne, azért a gólkirályi címre is fáj a foga az apró olasznak.

Ami a tabellát illeti, igen izgalmas a Keleti Konferencia. A Toronto jelenleg a 2., de az 5 helyen álló Colombus is lehet még 2. olyan szoros az állás. Erre persze kicsi az esély, már csak azért is, mert a Toronto remek formában van, és sorra nyeri meccseit hazai pályán. Négy-meccses győzelmi szériában van a kanadai együttes, Bradley, Altidore és Giovinco kegyetlen jó formában van, működnek a szélek, és a Toronto valahogy mindig túlrúgja ellenfelét. A védelem nem az igazi, de ez nem árt, ha a gólokra fogadunk.

Sérülések terén is jól áll a két együttes, megállapítható, hogy egyetlen kulcsjátékos sem fog hiányozni sérülés miatt. A hazaiaknál  Bloom, Simonin és Lovitz hiányzik, a vendégeknél pedig egy védő, Barson nem bevethető.

Izgalmas kis találkozóra számíthatunk, két olyan csapat lép pályára, melyektől nem áll távol a gólzáporos mérkőzés. Külön meccset vívhat Giovinco és Kamara a gólkirályi címért, a két együttes pedig a helyezésekért. Legutóbbi találkozójuk 6 gólt hozott, hátha most sem adják alább hatnál! Egyébként érdekesség, de a Colombus Crew legutóbbi 12 bajnokiján mindig született legalább három gól, reméljük, hogy nem most szakad meg ez a nem mindennapi széria!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,