Sportfogadás tippek: Törökország - Horvátország

2016-06-12
A török-horvát-spanyol-cseh négyes igazi halálcsoportnak tűnik. Minden pont, minden gól fontos, nagy csaták várhatóak ebben a kvartettben!

Törökország - Horvátország

Tipp: büntetőlapok száma 4.5 felett

Bet365 odds:1.80

TippmixPro odds: 1.90 (de csak a sárga lapok számítanak)

Kezdés: vasárnap 15:00

 

Törökország csont nélkül jutott ki az Eb-re, ahogy természetesen a horvátok is. A felkészülési időszakban Selcukék jól szerepeltek csak egy Anglia elleni zakó rondít bele a képbe. A horvátok szintén hoztak egy erős átlagot, de azért ezekkel a találkozókkal óvatosan kell bánni, például láttuk, hogy ellenünk sem nagyon akartak focizni. Az Eb-főpróbán San Marinót 10-0-ra verték, most vélhetően 3-4 góllal bőven beérnék Modricék.

A két együttes legutóbb 2011-ben játszott, méghozzá 0-0-át. Gól nem volt, de lapokból hetet is láthattak a nézők. A mai meccsen remélhetőleg gólok is lesznek, de vélhetően azért lapokból több. A meccset a svéd Jonas Eriksson vezeti. Ő fújta a Sevilla-Liverpool EL-döntőt május 18-án, és 8 sárgát osztott ki testvériesen elosztva a csapatok között. Eriksson nem tartozik a legnagyobb kártyások közé, de azért ha kell, egyből előhúzza a lapot.

A horvát és a török együttest sem kell félteni, intenzíven élik meg a meccset a játékosok. Ráadásul az fix, hogy ebben a találkozóban lesz feszültség bőven, hisz itt ebben a négyesben nincs gyenge együttes. Nem nagyon fér bele a zakó, egyik csapat sem számíthat arra, hogy ha itt kikap, majd a cseheket vagy a spanyolokat megveri.

Kemény ütközetek lesznek a középpályán, de a csatárok és védők is addig fogják húzni egymás idegeit, amíg ki nem erőszakolnak egy-egy lapot Erikssontól. Mandzukic például kifejezetten olyan támadó, aki körül mindig történik valami, bár ilyen szempontból Yilmazt sem kell félteni. Kemény kis csörte lesz a két együttes között, Eriksson spori pedig jobban teszi, ha már a meccs elején kioszt egy-két lapot, és megfogja a meccset.

Várható kezdőcsapatok:

Törökország: Babacan-Gönül-Balta-Topal-Erkin-Tufan-Selcuk-Calhanoglu-Arda-Özyakup-Yilmaz

Horvátország: Subasic-Srna-Corluka-Vida-Vrsaljko-Badelj-Modric-Rakitic-Kovacic-Perisic-Mandzukic

Címkék: sportfogadás, tipp,