Sportfogadás tippek: Törökország - Hollandia

2015-09-06
Sorsdöntő meccset játszik vasárnap délután Törökország és Hollandia. Amelyik csapat kikap, annak talán a pótselejtezőt érő harmadik hely megszerzésére is elszáll az esélye.

Törökország - Hollandia

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.90

Iroda: Tippmix, Tippmixpro

Kezdés: szombat 18:00

 

Az A csoportban Izland 18 ponttal vezet, Csehország 16 ponttal a második. Jelenleg Hollandia 10 ponttal a pótselejtezőt érő 3. helyen áll, míg 9 egységgel követi az Oranjét a török labdarúgó-válogatott. Ha ma délután hazai pályán Törökország nyer, átveszi a harmadik helyet. Ha a hollandok nyernek, Törökország végleg elszáll, Sneijderéknek pedig még marad esélyük, hogy megcsípjék a második helyet.

A lényeg tehát az, hogy ezt a mai meccset mind a török, mind a holland együttes meg akarja nyerni!

Igen ám, de tragédia mindkét együttes, ami a védekezést illeti. Mindkét együttes rengeteg hibával játszik, és főleg hátul ezek a hibák végzetesnek bizonyulnak. Hollandia új szövetségi kapitánya, Blind vereséggel mutatkozott be, és ki tudja, lehet ebből dupla zakó is, mert a török válogatott ha felszívja magát, mindenkit képes megverni. De ugyanígy képes kikapni is bárkitől...

Hollandiának minden szinten javulnia kell, és gólokat lőni. Nagy probléma Robben sérülése, ő kihagyja a vasárnapi meccset, így viszont marad egy hely a kreatív zónában. Talán pont az a Van Persie kerül be a csapatba, aki épp Törökországban légióskodik. Elnézve az előző meccsét az Oranjének, van Persie-nek lenne itt helye.

Rengeteg sérült, eltiltott játékos van mindkét oldalon, de mindkét országban olyan sok remek labdarúgó van, hogy itt pár kimaradó nem jelenthet igazi gondot. akik pályára lépnek, tudják, hogy csak a győzelem elfogadható.

Nagyon eseménydús találkozó lesz, nemcsak gólok, de a sárga -esetleg piros- lapok is röpködnek majd. Mateu Lahoz, spanyol spori fújja majd a sípot, márpedig ismerjük a spanyol játékvezetőket, elég bőkezűen osztogatják a lapokat. Lesz itt feszültség bőven, szóval tényleg jó esély van rá, hogy sűrűn kell majd lappal fegyelmezni a játékosokat. Ezen a meccsen nem fogunk unatkozni, 3-4 gól, 6-7 sárga biztosan összejön ezen a nagyon fontos mérkőzésen!

Címkék: sportfogadás, tipp,