Sportfogadás tippek: Thüringer - FTC

2017-10-20
A Fradi női kézilabda csapata a BL-ben két mérkőzésen van túl. A Vardar ellen kikapott, a Larvikot megverte. A Thüringer ellen egyértelműen a győzelem a cél, más eredmény szóba sem jöhet.

Thüringer - Ferencváros

Online sportfogadás tipp: Ferencváros győzelem

Unibet odds: 1.38

Kezdés: vasárnap 14:00

 

A Fradi idén (is) a Vardar ellen kezdte a BL-menetelést a főtáblán, ám ezúttal Radicevicék győzni tudtak, méghozzá nagyon simán. A végeredmény 34-31 lett a Vardar javára, ami szoros meccsre utal, de a Vardar a meccs végén csak szórakozott, próbálgatta a kapus nélküli játékot. Ám rendre eladta a labdát mezőnyben, így a Fradi könnyű gólokat dobva végül csak hárommal kapott ki. Aztán jött a dabasi meccs a Larvik ellen, ahol óriási favorit volt az FTC, hisz a Larvik már nem emlékeztet arra a csapatra, melyet a korábbi években megismertünk. A fiatal Larvik ellen eléggé gála-szagú meccset játszott az FTC, egyik csapat sem védekezett igazán, így született meg a 37-33-as végeredmény. A közte 4 nem utal sima meccsre, de itt sem volt kérdés egy percig sem, melyik együttes fog győzni.

Ami a német Thüringert illeti, idegenben 4 góllal verte meg a Larvikot, legutóbb viszont hazai pályán kapott ki 8 góllal a Vardartól. Egyébként ott a Vardar nagyon simán győzött, 22-12-nél már 10-el vezettek Lekicék. A német együttesben a légiósok tartották a lelket, Luzumova és Jakubisova duója 12 gólt vállalt magára, az osztrák Scheffknecht 6 gólt szórt. Német játékos egy volt, aki gólt dobott, Lang egyszer talált be. A Thüringernél a 21 dobott gólból 18-at három játékos hozott össze, szóval elméletileg azért lehet készülni a Thüringer elleni védekezésre, mert nem mindenki egyformán aktív és hatékony.

A Fradi azért sokkal erősebb, mélyebb kerettel rendelkező együttes. Amikor az elmúlt években a Thüringerrel játszott, és számított a meccs, mindig a Fradi nyert. Tavaly épp nem, de akkor a második csoportkörben amikor találkoztak Németországban, a Fradinak kb. mindegy volt, hogy mit játszik. Kikapni azért nyílván nem akart, de nem is volt meg az a plusz löket a lányokban, ami a győzelemhez kellett volna. Viszont előtte hazai környezetben az FTC azért simán, 8 góllal 32-24-re elverte a Thüringer HC-t, és az előző idényben valamivel erősebb volt a német együttes.

Nincs kérdés, melyik a jobb csapat. Számít a meccs, mert ebből a négyesből majd a Larvik elleni pontok esnek ki (ez majdnem 100%, elnézve a Larvik 'erejét'), szóval az FTC a Thüringer ellen szerzett pontjait majd viszi tovább a következő körbe. Nem biztos, hogy sima lesz, és 8-10 góllal nyer az FTC, de azért az 3-4 gól, amivel az FTC egész biztosan jobb, az meg fog mutatkozni a végeredményben.

Címkék: sportfogadás, tipp,