Sportfogadás tippek: Thomas Voeckler ellen fogadunk

2017-06-28
Július elsején kezdődik a 2017-es Tour, mi pedig a bet365 ajánlatát böngészve belefutottunk egy ajándékba.

Tour de France 2017

Online sportfogadás tipp: Thomas Voeckler szakaszgyőzelmeinek száma 0.5 alatt

Bet365 odds: 1.14

Tippmix odds: nem fogadható

Kezdés: Július 1.

 

Nem egy óriási szorzó, de nem is ér többet. Voecker 38 éves, ami még nem is akkora 'baj'. Viszont ő már rég nem az a kerekes, aki korábban volt. Még a Europcar versenyzőjeként 2012-ben a pöttyös trikót is elvitte a Tour-on, azaz ő volt a legjobb a hegyeken. Illetve egészen pontosan ő szerezte a legtöbb pontot a pöttyös trikóért folyó versenyben.

Aztán -mint később kiderült- 2012 volt a csúcs a Tour-ok szempontjából, hisz azóta semmi. Egy árva szakaszt sem nyert 2012 óta a francia körön, és most sem fog. Az előző idényben már a Direct Energy versenyzőjeként egy 6. hely volt a maximum a 17. szakaszon. Természetesen szökésben ment el, de felfelé a hegyen Zakarinék úgy hagyták ott, mint eb a sz...

Voecker sprinteknél esélytelen nyerni, hegyeken szintén esélytelen a legjobbakkal, de talán már az átlaggal szemben is. Persze itt az átlag a krém átlagát jelenti. Biztos idén is próbál majd szökni, de ott is esélytelen már. Talán egy szökéssel lehet majd valamelyik szakaszon top10-es helyezése, de hogy ő szakaszt nyer, az kizárt. Az előző Tourról is az maradt meg bennünk, hogy a mezőny végén kullog, gyakorlatilag nosztalgiából versenyez. A Direct Energy csak francia versenyzőkkel érkezik a versenyre, elnézve a csapatnévsort, itt bizony csapat szinten is meglepő lenne, ha valaki szakaszt tudna nyerni.

Voeckler idén 51 napot versenyzett nevesebb, és főleg kevésbé neves versenyeken, legjobb helyezése egy 5. hely volt, de az is egy olyan mezőnyben, ami össze sem hasonlítható a Tour mezőnyéhez. Voeckler igazából csak azért van itt, mert hiányozna, he nem lenne. Színes egyéniség, meg az fix, hogy élete a kerékpár, de ő már teljesen esélytelen arra, hogy egy ilyen GT versenyen szakaszt nyerjen. Arra viszont tökéletes, hogy a fiataloknak átadja azt a tudást, rutint, amit az évek során felhalmozott.

Címkék: sportfogadás, tipp,