Sportfogadás tippek: Thaiföld - FC Barcelona

2013-08-07
Közép-európai idő szerint 14:00 órától csap össze az FC Barcelona és Thaiföld csapata. Az összecsapás persze képletes, Messiék varázsolnak, a thaiföldi srácok pedig közelről figyelik majd, mi is a futball.

Thaiföld - FC Barcelona

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.36

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 14:00

 

Az FC Barcelona pár napja már Thaiföldön készülget a szezonra. Jót tesz a mezeladásoknak az ázsiai túra, kötelező rossz a nagyobb csapatok számára egy észak-amerikai, vagy ázsiai túra a nyár folyamán. Messiék első ellenfele a thai csapat. (Egyes források szerint a thai U23-as csapat...) de őszintén szólva totálisan lényegtelen, mert a Barca fényévekkel jobb mindkettőnél.

Thaiföld idén már játszott egy európai élcsapattal, a Liverpool verte őket 3-0-ra. Ebből persze nem lehet kiindulni, minden attól függ, mit akar ettől a találkozótól a Barca. Vélhetően 20-30%-ot fociznak majd, de ennek is elégnek kell lennie 5-6 gólra.

Az Arsenal is bizonyította két-három hete, hogy ezek az ázsiai all-star, meg hasonló csapatok tényleg nem okoznak komoly fejtörést Európa klubcsapatainak, pláne nem egy Barcának.

Ezekre a találkozókra azért megy ki a közönség, hogy lássa a sztárokat, és persze jól szórakozzon. Ha a Barca akar, rúg 10-12 gólt. Persze ez túlzásnak tűnik, és vélhetően nem tömik ki ennyire a thai együttest, de a mezeladásnak, kis ajándéktárgyak eladásának az tesz jót, ha Neymar gólt lő, ha Messi gólt lő, vagy Iniesta gólt lő.

A napokban olyan hírek terjedtek, miszerint Neymar vérszegénységben szenved. Hogy pontosan mi is a baja, azt mi úgysem fogjuk tudni, és voltak hírek, hogy visszatér Katalóniába, és ott kezelteti magát. Ez nem így történt, vagyis azért nem akkora a baj. Neymarnak diétázni kell, vitaminkúrán van, de azt mondják, 1-2 hét, és ismét minden rendben lesz nála. Ismerve a Barca orvosi stábját, ez így is lesz. Egyébként pedig a Thaiföldről érkező fotók alapján Neymar igen jól érzi magát, ahogy az egész katalán társaság.

Pár napja a Gamper Kupán Brazília egyik élcsapatát, a Santost verték 8-0-ra, szóval könnyen lehet, hogy a thai válogatott sem ússza meg kisebb zakóval.

Négy gól biztosan összejön, de lesz az 5-6 is!

Sok sikert mindenkinek!

*Elvileg van egy (nem hivatalos) Barca kezdő spanyol forrásból, íme:

Valdes - Alves-Mascerano-Pique-Alba-Xavi-Busquets-Iniesta-Pedro-Messi-Alexis

 

Címkék: sportfogadás, tipp,