Sportfogadás tippek: Téli olimpia tippek (Sochi 2014)

2014-02-13
Ma ismét több döntőt rendeznek Sochiban, jöjjön néhány tipp a női sífutás világából.

 

Sífutás, női 10 km, klasszikus stílus

Tipp: Björgen nyer @ 1.45

Marit Björgen megnyerte a skiathlont. Ott 7.5 km-t futottak klasszikus stílusban, és 7.5 km-t szabad stílusban. Olyan sokminden abból a 7.5 km-es klasszikus stílusban megtett távról nem derült ki. Björgen, Kowalczyk, Kalla, Johaug, Weng és Saarinen együtt síelt, és a léccseréhez szinte egyszerre érkeztek meg. Tempót mentek, Kowalczyk pedig hiába készült a klasszikusra, nem mert, vagy nem akart támadni. Érezte, hogy nincs benne annyi, hogy Björgenéket leszakítsa.

Kowalczyk egyébként nem nagyon versenyzett ebben az idényben. Erre a 10 km-es klasszikusra készült, de a hírek szerint nem teljesen egészséges. A lábfejében fáj valami, amit nem erősített meg, de nem zörög a haraszt. A lengyel kiválóság tehát hiába készült erre a 10 km-es versenyre, Björgen jó erőben van, és ha sprintelni kell a végén, egyértelmű, hogy ő fog előrébb végezni.

 

Ugyanerre a versenyre egy másik tipp:

H2H: Niskanen vs Kyllonen, azaz melyikük végez előrébb

Tipp: Niskanen @ 1.50

A skiathlonból kiindulva Niskanen jobb erőben van. Ott a 7.5 km-es távon, amit klasszikus stílusban kellett megtenni, Niskanen 13 másodpercet vert Kyllonenre. Ez azért fura, mert egymás után indultak. Szóval ha Kyllonen jó erőben van, tudja tartani a lépést a honfitársnőjével a léccseréig. Nem tudta, és ezen a 7.5 km-en kapott 13 másodpercet Kyllonen. Ebből kiindulva nem lenne meglepő, ha ezen a 10 km-en is Niskanen érne célba hamarabb.

 

A bet365nél is van egy jó H2H típusú fogadás, 2.75-ös szorzót adnak arra, hogy Kalla Johaug előtt végez. Erre is jó esély van, mert Johaug még ennél is hosszabb távokon favorit igazán. Itt ha Kallát nem tudja leszakítani, akkor esélytelen, hogy sprintebn megverje. Sőt inkább arra van esély, hogy Kalla tud menni Björggennel, és Johaug szakad le.

 

Sok sikert mindenkinek.

Címkék: sportfogadás, tipp,