Sportfogadás tippek: Téli olimpia tippek (Szocsi 2014)

2014-02-11
Jöjjön pár tipp Szocsiból, hisz javában zajlik a téli olimpia. A fogadóirodák elkényeztetnek minket a kínálatukkal, ez pedig illik kihasználni.

 

Sífutás, Sprint szabad stílus-férfiak:

2014.02.11.

A bukiknál Northug a favorit, viszont idén nincs nagy formában. Ez kellene kihasználni a többieknek, és nekünk is. Ustyugov hazai pályán versenyzik, nem esélytelen az aranyéremre. Az unibet 1.60-as szorzót kínál arra, hogy befér a legjobb hatba. Ajándék szaga van.

Honfitársa Kriukov szintén jó sprintben, viszont ő elsősorban klasszikus stílusban. Nyerni lehet nem fog, de gyors, és a top6-ba szintén van helye. 1.90-as az odds arra, hogy döntőt fut, mindenképp megéri.

Emil Jönsson top6-os pozíciójára is megéri fogadni 1.85-ért. A svéd klasszis bújkűlt az Olmpia előtt, nehéz belőni, milyen formában van. Viszont van akkora versenyző, hogy jól időzítse a formáját. Ha ez sikerült, akkor nem kérdés, hogy helye van a legjobb hatban.

Ha ebből a háromból kettő bejön, már nyert ügyünk van.

 

Sífutás, Sprint szabad stílus-nők:

2014.02.11.

A lányoknál kétesélyes a vereny. Randall és Björgen győzelme egyaránt 2.00-es oddal fizet. Randall a szám specialistája, ő az igazi sprinter, de Björgen már verte meg őt a szezonban. Megtippelni is nehéz, melyiküknek lesz jobb napja. Randall sprinter, Björgen pedig nem tipikusan, de láthattuk a skiathlonban, simán lenyomta Kallát a hajrában tehát nagyon jó formában van. Viszont nem is kell megtippelnünk, hogy melyikük nyer, elég nekünk az is, hogy dobogóra áll a két lány. Randall dobogója 1.20, Björgené 1.30. Ha valamelyik lány lecsúszik a dobogóról, az hatalmas meglepetés lenne.

 

Biathlon, üldözéses 10 km-női:

A biathlon az a sport, ahol soha semmiben nem lehetünk biztosak. Nagy téttel nem is érdemes játszani, de hogy mégse nézzük tét nélkül a versenyt, van egy viszonylag jónak tűnő tipp erre a futamra is. Tora Berger jó sífutónak számít, és a lőállásban sem szokott sok időt eltöteni. Tegnap a férfiaknál láthattuk, hogy az idő jó, már olyan értelemben, hogy a lövészetet nem befolyásolja. Enyhén páhog a szél, de maximum ennyi. Keveset hibáznak a versenyzők, és ha Berger is megússza 1-2 lövőhibával, akkor a dobogóra felérhet. Ő 32 másodperccel indul Kuzmina mögül, de Kuzmina 20 másodperces előnye olvadni fog méterről méterre. Ő ugyanis nagyon egyedül lesz, míg Berger és Domracheva egymást fogja segíteni akaratlanul is, hisz a két klasszis egymást fogja doppingolni. Domracheva dobogója is összejöhet, 1.75-ös oddson szintén lehet rá tenni egy kis aprót. Viszont ez biathlon, itt a téttekkel óvatosan bánjunk, mert itt az elsőből is lehet 20. és a 20-ból is lehet első.

A tippeket az unibet fogadóirdánál tehetjük meg.

Címkék: sportfogadás, tipp,