Sportfogadás tippek: Tahiti-Lengyelország

2017-05-02
Javában zajlik a strandfoci-világbajnokság, a csapatok kedden fejezik be a csoportkört. Ami a D-jelű négyest illeti, még semmi sem dőlt el, nincs kieső és továbbjutó csapat sem két forduló után.

Tahiti - Lengyelország

Online sportfogadás tipp: 8.5 gól felett

Unibet odds: 1.78

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 21:30

 

A mai napon a Real Madrid - Atletico Madrid BL-elődöntő a slágeresemény a sport világában. Viszont nincs rá igazán jó tippünk, így egy másik eseményt választottunk.

A strandfoci vb-n Tahiti és Lengyelország a D csoport 3 körében találkozik. Tahiti 4-1-re kikapott Brazíliától, aztán a második meccsen Japánt 4-3-ra megverte. Ami a lengyel együttest illeti, eléggé outsidernek tűnik ebben a négyesben. Lengyel barátaink 9-4-re kaptak ki Japán ellen, majd jött a brazilok elleni 7-4-es vereség.

Magyarul a lengyelek eddig nem lőttek kevesebbet négy gólnál, és nem kaptak kevesebbet 7-nél. Ha ez ma is így lesz, akkor legalább 11 gólt látunk majd. Márpedig erre jó esély van, hisz a lengyeleknek nincs veszíteni valójuk. Elvileg még tovább is juthatnak Saganowskiék, de ehhez kell Brazília győzelme Japán felett, és kell a lengyel győzelem, mégpedig minél több gólos. A lengyelek most -8-as gólkülönbséggel állnak, nem lehet lacafacázni, kockáztatni kell. Egyébként ez a 4-4 lőtt gól nem kevés, viszont a 7 és 9 kapott az sok.

Tahiti itt a 2017-es tornán még nem szórta meg magát, de az előző vb-n úgy lett második, hogy a legszebb, legszórakoztatóbb játékot produkálta. Tahiti ott meglepetés-csapat volt, itt most az ellenfelek is sokkal komolyabban veszik Tavanae-éket. Tahiti egyébként simán kieshet még, nekik is nyerni kell, és nekik sem árt, ha a gólkülönbséget áttornázzák pozitívba. Külön jó a tipp szempontjából, hogy majd a brazil-japán találkozó később rendezik, így sem Tahiti, sem Lengyelország nem tud számolgatni. Mondjuk a lengyelek amúgy sem számolgatnak, továbbjutásuk két ilyen zakó után csodaszámba menne. Vélhetően 6-7 gólt megint kapnak, és mivel kockáztatni fognak, így vélhetően rúgni is fognak párat. (Egyébként a lengyel együttes eddigi mindkét meccsén volt büntető, azt pedig itt a strandfociban elég jó százalékkal váltják gólra a csapatok, hisz a kapus itt homokról nem igazán tud elrugaszkodni)

Címkék: sportfogadás, tipp,