Sportfogadás tippek: Szombati dupla

2014-09-20
A mai napra két olyan tippet választottunk, amely kis szorzóval rendelkezik ugyan, de garantált a siker!

Nyíregyháza-Győr

Tipp: Győr DNB @ 1.30

A Nyíregyháza újonc együttes, de megkapaszkodni látszik az élvonalban. Volt egy bravúros győzelme a keletieknek Kispesten, de tudjuk jól, hogy a piros-feketék szeretik elveszíteni azokat a találkozókat, amikor is vidéki együttesek látogatnak fel Pestre, és még a szorzójuk is magas. Aztán azt is fegyelembe kell venni, hogy a Szpari az újoncok lendületével kezdett, de a lendület majd alábbhagy. Legutóbb otthon már csak 0-0-ra voltak jó a Dunaújváros ellen. Ma a szintén sokat betliző Győr látogat a Nyírségbe, és nyerniük kell, ha akarnak valamit ettől az idénytől. Sokkal erősebb a keret, Pátkai, Lang, Rudolf, Varga és Lipták mind-mind válogatott játékos. A Szapriból egyébként kidőlt két szűrő, Kostic és Abdouraman( a két szűrő középen), de nincs Rezes, és nincs Szécsi sem. Nincs mese, a Győrnek ilyen feltételek mellett nyerni kell Nyíregyházán.

Deportivo-Real Madrid

Tipp: Real Madrid @ 1.25

A Real Madrid a Cordóba elleni győzerlmet követően kikapott San Sebastianban és otthon az Atletico ellen. Ez van, tovább kell lépni, és a BL-ben bizonyította a Királyi együttes, hogy van azért a tankban. Ronaldo, Bale és Benzema játszik, Lesz hátul Marcelo és Carvajal. Modric és Kroos középen, és talán James (vagy Isco) irányít. Ramos és Pepe aprít hátul, szóval a legerősebb Madrid lép pályára a Riazorban. A Depor újonc együttes, a kerete pedig gyengének tűnik. Próbáltak erősíteni, de nem igazán ment, Ha a két csapat keretét hasonlítgatjuk, akkor egyértelmű, hogy a Realban a kezdők egyenként többet érnek, mint a Depor kezdő 11-e együtt véve. Nincs mese, két pofon után a Madridnak csak a győzelem a jó eredmény, újabb betli nem fér bele. Meg kell indulni a Barca után, vélhetően csak az lesz a kérdés, mennyit tesznek közé Ronaldóék!

A két tippet kombinálva 1.62-es szorzót kapunk, ami mindjárt jobban néz ki, és ha minden igaz, nem is kell majd sokat izgulnunk ezeken a meccseken.

Sok sikert, és kellemes hétvégét mindenkinek! NYerjünk sokat!

Címkék: sportfogadás, tipp,