Sportfogadás tippek: Katar-Szlovénia

2015-01-19
A 2015-ös katari férfi kézi VB-n már a harmadik csoportkörre készülnek a csapatok. Ma este az A jelű hatosban összecsap a két 100%-os együttes, a házigazda Katar, és a gólgyár Szlovénia

Katar-Szlovénia

Tipp: 53 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Az A csoportban Katar a nyitómeccsen Brazíliát 28-23-ra verte. A meccs elején megsemmisítették a brazilokat, akik nagyon megilletődötten kezdtek. Felépítettek egy előnyt, amit aztán végig is vittek. A második meccsen szintén egy dél-amerikai csapatot, Chilét verték el 27-19-re. Mindkét meccsen Markovic vitte a prímet, 6 és 11 gólt dobott a két meccsen. Nem rossz csapat Katar, de európai ellenfelek ellen azért komolyabb ellenállásba fog ütközni.

Szlovénia rendkívül gyors kézilabdát játszik. Chile ellen 36-23-ra nyertek, az első félidőben nem pörögtek még igazán, aztán a másodikban a fáradó chilei játékosok ellen már maguktól jöttek a gólok kis túlzással. Aztán jött a fehéroroszok ellen 34-29-es győzelem, ahol mindkét félidőben 17-17 gólt dobtak Gajicék.

Szlovénia tehát 70 gólt lőtt a két meccsen, ami magasan a legtöbb eddig a VB-n. Dragan Gajic egymaga 24 találatnál tart, valószínűleg a gólkirályi cím is megfordult a fejében. Szlovénia egyszerűen túl akarja dobni az ellenfeleket. Persze védekezésben sem rosszak azért, de nem az az erényük.

A hangulattal aligha lesz ma baj, a házigazda meccsére sokan kilátogatnak. Ez jót tesz majd a meccsnek, Szlovénia vélhetően ma is meg akarja lőni a maga 33-35 gólját, de Katar sem akar lemaradni. A házigazda eddig 27-ig és 28-ig jutott, és mivel Szlovénia sem a védekezésre épít elsősorban, ezt a 27-28 gólt ma is meglőhetik a hazaiak. Ha Katar hozza a tornaátlagát, és hozza Szlovénia is, akkor 62.5 gólt kéne látnunk. A mi tippünk kicsit óvatosabb, így 'csak' arra merünk fogadni, hogy legalább 54 találat lesz a meccsen, de 53-nál is visszakapjuk a tétünket.

Jó kis reklámja lesz ez a mérkőzés a kézilabdának, itt vélhetően a kreatív, gyors kézi fog dominálni!

Sok sikert mindenkinek.

Címkék: sportfogadás, tipp,