Sportfogadás tippek: Szerbia - Norvégia

2018-01-18
Sajnos a magyar kézilabda-válogatott búcsúzott a horvátországi Eb-től, de az élet nem áll meg. Csütörtökön már a második fázis meccseit kezdik a még állva maradt csapatok, köztük a norvég és a szerb együttes is.

Szerbia - Norvégia

Online sportfogadás tipp: Norvégia góljai 30.5 felett

Bwin odds: 1.65

Kezdés: csütörtök, 18:15

 

A második csoportkörbe Norvégia csak két pontot vitt magával. Az osztrákok ellen szerzett két pont kiesett, ahogy a sógorok is. Így a fehéroroszok ellen szerzett dupla ér most valamit, hisz a franciák ellen kikaptak Sagosenék.

Szerbia pont nélkül jutott tovább, így Nenadicék számára az elődöntő kisebb csoda lenne. Az elődöntőhöz bravúr kéne, méghozzá legalább kettő. Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a szerbeknek csak a fehérorosz válogatott ellen van esélye nyerni, Norvégia és Franciaország egy szinttel most feljebb van. Volt, és valószínűleg lesz még upset ezen a tornán, de nem valószínű, hogy a tehetséges norvég együttest majd a szerbek elverik.

Norvégiának az elődöntőhöz nagyon kell ez a meccs, és be is fogja húzni. Az a gyors és intenzív kézilabda nem ízlik majd a szerbeknek, amit Tonessenék erőltetnek. Norvégia mindhárom mérkőzésén 30 dobott gól fölé jutott, még a franciák ellen is, ami azért jelez ezt-azt a tempóról.

Szerbia ezzel szemben egyszer sem jutott 30 dobott gól fölé, ami szintén jelzés értékű. Abban biztosak lehetünk, hogy a norvégok ismét hozzák a megszokott uptempó kézit, gyors támadásvezetés rendezetlen védelem ellen, Szerbia pedig majd próbálja átvenni a lüktető ütemű, rohanós kézit, de ebben a norvégok jobbak. A keret is erősebb az északi csapatnál, Szerbia számára ezen a találkozón aligha terem babér. Egyébként a tipp azért is lehet 'erős', mert nyomás a szerb csapaton sem lesz, ha partnerek lesznek, és felveszik ezt a gyors, dikrekt gólra törő kézit, akkor simán lehet ebből egy jó és élvezetes találkozó, ahol mondjuk 36-30 arányban nyer Norvégia.

Címkék: sportfogadás, tipp,