Sportfogadás tippek: Szerbia - Litvánia

2015-09-18
Tegnap sikerült kihasználni a bet365 oddsmestereinek 'hibáját'. A magyar u19-es női válogatott 1-0-ra legyőzte Szerbiát, ami 3.20-as oddsal fizetett. Ma is a szerbek hozhatnak pénzt, de a sportág változik, ezúttal a férfi kosár Eb-re ugrunk át gondolatban.

Szerbia - Litvánia

Tipp: Teodosic pontjai 13.5 felett

Odds:1.85

Iroda: unibet

Kezdés: péntek 21:00

 

Az unibet nem aprózza el a kosár Eb-t, rengeteg fogadási opciót találunk ennél az irodánál. Bőven lenyomja a bet365-öt is, de jól tudjuk, a brit kötődésű bet365 kézilabda vagy kosárlabda sportoknál azért egyelőre még verhető.

Tegnap is adódott egy jó tipp, de Colo lepattanóira fogadhattunk, 5.5-ös határ mellett azért sanszos volt az 'under'. Nem is szedett le, 'csak' négyet, pedig volt 5 perc hosszabbítás is a francia-spanyol elődöntőn.

Ma Szerbia és Litvánia találkozik egymással, mindenképp sokpontos találkozóra kell számítani. Szerbia nagyon jó csapatot alkot, nagyon jó a kohézió most a csapatnál, szerintünk az Eb-győzelem legnagyobb esélyesei, így a mai meccsnek is. Litvánia kosarasairól pedig úgy tartják, hogy előbb tanulnak meg triplát dobni, mint ziccert. Ez persze nem igaz, és itt az Eb-n volt is olyan meccsük, ahol nagyon nem estek a triplák, de Litvánia csak elődöntőt játszik!

A tipp:

Tényleg rengeteg opciót kínál a unibet, csak győzzünk választani. A tippünk az, hogy Milos Teodosic 13.5 pontnál többet szerez a mai meccsen. Ő az a kosaras, aki mozgatja a szerb válogatottat. Róla szólnak a meccsek, mert ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik, ha meg nem, akkor nagyon nem. Illetve ő amolyan hot and cold játékos itt az Eb-n, van, amikor sül a keze, van, amikor semmi. Pl, a németek elleni csoportmeccsen is mintha bedeszkázták volna a gyűrűt számára, képtelen volt kintről betalálni. Legutóbb is voltak problémái a triplákkal, de konok srác, ő akkor is dobál becsülettel, amikor nem megy neki. Így tett a németek ellen is, hibára maradt ki 6-7 triplája, ő nyugodt szívvel rádobta a 8.-at is...

Viszont szólni senki sem szól neki, hogy ezt talán nem kéne, mivel gólpasszok terén verhetetlen. Szórja az assistokat, Raduljicát pl. rendre meg tudja játszani a palánkok alatt. Ugyanakkor tényleg nem szívbajos srác, ő ma is rá fog emelni 6-7 triplát (ha nem többet). Nem baszari gyerek, már bocsánat a kifejezésért, ő bátran betör, és ziccerezik, ha kedve és a szituáció is adott. Sokat büntetőzik, az egypontosokból is csipeget becsülettel, ráadásul tényleg úgy dobja a büntetőt, mintha átlagember tóba kavicsot dobálna. Mind beesik.

Aztán, ha netán az első triplakisérlete sikeres, és tényleg jó dobóformát fog ki a mai napon, ő képes elkapni a fonalat, és akár egymás után 4-5 triplát is bever szempillantás nélkül. Teodosic az irányító, de tegnap Gasol 40 pontot szórt, szóval ha Teodosic az MVP címben is gondolkodik, neki sem ártana összehozni vagy 20 pontot, a tőle természtes módon jövő 8-10 gólpassz mellé. Jó esély van rá, hogy 13.5 pont fölé jut, ráadásul ez a szerb-litván meccs sokkal több pontot hoz majd, mint a tegnapi spanyol-francia presztízs csata. Ott a négy negyed után volt 66-66 az állás, itt már a 3. negyed után kialakulhat közel hasonló eredmény.

Címkék: sportfogadás, tipp,