Sportfogadás tippek: Szerbia - Japán

2013-12-06
Ma kezdődik a női kézi-vb Szerbiában. Délután 18:00-tól Szerbia-Japán meccsel nyitják a tornát, így a tippünk most erről a meccsről érkezik

Szerbia-Japán

Tipp: Fuji góljai 5.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00

 

A kézi vb-t egyből egy player special típusú fogadással nyitjuk.

Szerbia és Japán játéka merőben eltérő. Szerbia szereti a lassabb játékot, és szereti a stabil védekezésre alapozni. Japán ezzel szemben igazi kamikaze csapat, nekik jobban fekszik a gyors, rohanós játék. Fura lesz megnézni, ahogy a két stílus összecsap.

A tippünk az, hogy Japán megnehezíti Szerbia dolgát, és ez elsősorban Fujinak köszönhető majd. Fuji a japán válogatott legnagyobb sztárja. Nyolc csapattársával az Omronban játszik, és 28 éves. A legjobb korban van, érett, energikus játékos, igazi csapatvezér.

Fuji a 2011-es vb-n kétszer is eljutott 11 gólig. Tunézia és Románia is 11-11 gólt kapott a kiis japán lánytól. Pedig azért Románia igencsak elit! Az egyik legjobban védekező csapatnak, Franciaországnak is hatot dobott.Aztán az egyenes kieséses szakaszban ki-ki meccsen 8-at szórt a dánok ellen. Nyílván Kubát is megszórta volna a csoportmeccsek során, de azon a találkozón ő kevesebb játékpercet kapott érthető okokból.

Fuji dobja a heteseket, márpedig hiába vannak otthon a szerbek, Japán dob majd 3-4 hetest is minimum. Nem nagyon ízlik a gyors japán játék az Európai csapatoknak, szóval Lekicék kiosztanak majd egy-két pofont a falban, hogy érezzék a kis japán lányok a törődést.

Fuji rutinos játékos, és vállalni fog becsülettel. Tippünk az, hogy minimum hat gólig jut a nyitómeccsen.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,