Sportfogadás tippek: Szeged - Silkeborg

2017-04-02
Múlt héten a Szeged nem játszott jól Dániában, ennek ellenére nyerni tudott. Mi lesz, ha vasárnap még jól is játszik!

Szeged - Slikeborg

Online sportfogadás tipp: Szeged győzelem

Bet365 odds: 1.25

Tippmix odds: 1.18

Kezdés: vasárnap, 17:00

 

Múlt héten a Szeged elég pocsékul kezdte a meccsét a Silkeborg ellen. Még a félidőben is 5 gól volt a két együttes között, és nem a magyar javára. Aztán a 2. félidőre összekapta magát a Szeged, fokozatosan jött fel, miközben a dánok fizikálisan teljesen elfáradtak. Végül Baloghék 2 góllal győztek, az eredményen kívül olyan sok dícsérhető dolgot említeni nem igazán lehet.

Változás lesz a kinti meccshez képest, hogy beállós poszton Bánhidi is pályára léphet, ami valószínűleg támadásban eredményez 3-5 gólt, és legalább ennyi, vagy még több kiharcolt hetest. (Dániában Gaber és Zubai sem szerzett gólt beállóból) Valószínűleg Kallman sem kap gyorsan két kiállítást, és hazai pályán nem fogja a Pick 5-6 góllal elengedni Markussenéket.

A dánok -lehet csak fals módon, megtévesztésként- azt kommunikálják, hogy ez a párharc már Dániában eldőlt. Való igaz, hisz ott kinn a Szeged önmagához képest elég gyengén játszott, hazai pályán teljesen más lesz a játék képe. Gorbokék ezt a mérkőzést magabiztosan fogják megnyerni. Nem teljesen lehet azt mondani erre a tippre, fogadásra, hogy easy money, de nagyon közel van hozzá. Persze nézőpont kérdése, mennyire magas vagy alacsony egy odds, de ezt a meccset a Szeged behúzza, szóval az 1.25-ös szorzó a hazai sikerre tényleg jól néz ki.

Címkék: sportfogadás, tipp,