Sportfogadás tippek: Sydney Swans - North Melbourne Kangaroos

2015-09-19
Egy gyors AFL tipp a kenguruk földjéről.

Sydney Swans - North Melbourne

AFL rájátszás

Tipp: North Melbourne + 9.5 pont

Odds: 1.95

Bet365

Kezdés: szombat 11:20

 

Röviden a lényeg. Amikor idén az alapszakaszban találkoztak, akkor a Swans tudott nyerni, nagyságrendileg 20 ponttal. Igen ám, de ez a rájátszás, és az az igazság, hogy a Swans, a tavalyi döntős nem túl meggyőző. Az alapszakaszban az jó helyen zártak, így a Freemantle elleni zakó ellenére maradt még egy esély a play offban. Ezt kell most megragadni, de amit a Freemantle ellen mutatott a Swans, főleg támadásban, az kritikán aluli. Mindössze 60 pontot csináltak, ami édeskevés.

A North Melbourne legjobbjait pihentette a Richmond elleni utolsó alapszakasz meccsen, aztán a play offban pont a Richmonddal találkozott, és ott a legjobbakkal kiegészülve simán nyert a Kangaroos. 105-88 arányban volt jobb a North Melbourne, jó formát mutatott a csapat.

A Swansnél sok sérült kulcsjátékost találunk, aki nem léphet ma pályára. Lance Franklin, Kieran Jack és Luke Parker nem játszik, de kérdéses Ried és Smith játéka is. A Kangaroosnál mindenki pályára léphet aki számít, ez pedig óriási előny! Ha azt nézzük, hogy az alapszakaszban sem verte agyon a Swans a Kangaroost, akkor most simán lehet, hogy a kenguruk revansot vesznek. Az AFL hivatalos oldalán, az afl. com-on a meccs beharangozójánál a szakértők 10 pontos North Melbourne sikert jósolnak! Ezzel szemben a bukiknál, így a bet365-nél is a Swans az esélyes, talán a csapat közelmúltja miatt. Igen ám, de a Swansnél tényleg alapemberek dőltek ki, ez pedig valóban javítja a North Melbourne esélyeit!

Címkék: sportfogadás, tipp,