Sportfogadás tippek: Swansea - Liverpool

2018-01-22
A Liverpool a Man. City után egy másik City, a Swansea legyőzésére készül. Decemberben 5-0-ra nyertek a Vörösök a Hattyúk ellen, alighanem most is valami hasonlóra készülnek.

Swansea - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Liverpool győzelem

Unibet odds: 1.31

Kezdés: hétfő, 21:00

 

A Liverpool négy győzelmet aratott a Premiershipben szépen sorban, így már a BL-indulást érő 4. helyen áll. A Vörösök legutóbb a szezon egyik legjobb, legélvezetesebb meccsén elvették a Man. City veretlenségét, szebbnél-szebb gólokat lőttek Salah-ék. Coutinho senkinek sem hiányzott, Mané, Salah és Firmino szétszedte a City-t.

Ami a Swansea-t illeti, elég pocsék a helyzet. Ligautolsó a csapat, a játék sem valami acélos. a 35 benyelt gól még nem is tragédia, de a 14 lőtt mindenképp kevés. Még azt sem lehet mondani, hogy otthon veszélyes a Swansea, hisz magasan a legrosszabb hazai pályás együttes, mindössze 8 szerzett ponttal és hat lőtt góllal.

A Liverpool jobb napjain egy meccsen lő hatot. Na jó, ha hatot nem is, 3-4 dugó mindig benne van a 'poolban, és a Swansea együttesének nem lehet csak a 0-0-t védeni, ki kell nyílni, és gólokat lőni.

A két együttes nem is oly rég, december 26-án a Boxing Day-en találkozott, akkor a 'pool kivégzést tartott, és 5-0-ra nyert. Nincs egy súlycsoportban a két együttes, Mané, Salah és Firmino tarthatatlan, de az egész csapat remek formában van. Látva a Man. City elleni focit, eléggé elképzelhetetlen egy hazai pontszerzés. Ha a 'pool lőne egy gors gólt, akkor ismét lehetne ebből kiütés, mert akkor Manéék már nyugodtan játszhatnának kontrákra, amiben a legjobbak. Ha nincs korai gól, akkor gürizne kell majd a vezető gólért a vendég együttesnek, de 90 perc túl hosszú idő, hogy ne jöjjön ki a két együttes közti különbség.

Címkék: sportfogadás, tipp,