Sportfogadás tippek: Svédország - USA

2014-03-07
Mivel szerdán válogatott meccsek voltak, elmarad a szokásos péntek esti spanyol és német bajnoki. Annyi baj legyen, van itt egy remek női focimeccs, amiből hasznot húzhatunk!

USA - Svédország

Tipp: 1.5 gól felett

Odds:1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:30

 

Az Algarve Cup-ról tudni kell, hogy ez egy 12 csapatos női felkészülési torna. Tét nélküli meccsek, de nagyon komolyan veszik a csapatok. Kicsit olyan, mint egy VB tét nélkül Két erősebb csoport van, amelynek első két helyezettje játssza a döntőt, a két második a bronzmeccset.

Az első körben USA 1-1-et játszott Japán ellen, Svédország 2-0-ra legyőzte Dániát. USA-ról tudni kell, hogy 9 alkalommal nyerte meg az Algarve Cup-ot, szóval komolyan veszik ezt a tornát. A svédek nemkülönben, a lehető legerősebb kerettel jöttek Portugáliába ők is.

A amerikai lányok Japán ellen mezőnyben nagyon jól játszottak, de a helyzetkihasználás kritikán aluli volt. Azt az egy gólt is a japán kapus bakija miatt sikerült összehozni. Ugyanakkor a mezőnyjáték nagyon bíztató volt, ha ma több szerencséjük lesz a svéd kapu előtt, 2-3 gólt simán összehoznak. Ja, és ma Wambach fog kezdeni elöl, őt meg aligha kell bemutatni senkinek.

A svédeknél Asllani és Schelin ott lesz a csatársorban, Nilla Fisher pedig a védelemben. Fisher egyébként lassan védő létére a világ legjobb játékosa lesz, sallangmentesen játszik hátul, és a támadások építésében is részt vesz. Fejjátéka meg hihetetlenül jó, és ha azt nézzük, hogy a 170 cm körüli japán lányok rendre tudtak fejelni pontrúgások után, akkor Fisheréknek is lesz pár lehetősége.

A világ női futballjának két elit csapata, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy minőségi focit látunk majd. 1991-ig visszamenőleg 18 meccset játszottak egymás ellen, és egy olyan sem volt, ahol ne esett volna legalább két gól!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,