Sportfogadás tippek: Svédország - Olaszország

2013-07-16
Ma már a harmadik csoportkört kezdik a csapatok, és az 'A' jelű kvartettben el is dől, melyik két csapat jut tovább biztosan.

Svédország - Olaszország

Tipp: Svédország góljai 1.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Svédország a gyengécske nyitómeccs után a második fellépésén már igazi arcát mutatta. 5-0-ra verték el Finnország legjobbjait, és a csoport élére álltak. Ma egy döntetlen is megfelelne nekik (sőt az olaszoknak is), de Schelinék nem fogják ingyen adni a pontot Panicoéknak!

Svédország hazai pályán játszik hazai közönség előtt, ezért nem teheti meg, hogy egy alibi meccsen vakítsa a nézőket. Schelinék ki akarják szolgálni a közönséget, és híveket szerezni. Pia Sundhage sem az az edző, aki arra kéri a lányait, hogy 'csak az iksz legyen meg' alapon játsszanak.

Egyébként Olaszországnak a kisebb zakó is simán továbbjutást érhet, hisz ha nem kapnak ki nagyon, a két legjobb csoportharmadik közül ők lehetnek az egyikek.

Ami a tipp alapja lehet, hogy az olaszok is ebben bíznak, hogy legjobb csoportharmadiként továbblépnek. (Sőt abban is bízhatnak, hogy a finnek a csoport másik meccsén keresztül húzzák a dánok számításait, hisz akkor Panicoék simán a svédek mögött csoportmásodikként mennek az egyenes kieséses szakaszba.

 

Olaszország a torna egyik legöregebb átlagéletkorú együttese, különösen igaz ez a kezdőkre. Panico már 38, de rengetegen vannak 30 körül a csapatban. Márpedig itt három naponta játszottak meccseket, ez pedig tényleg nagyon sokat kivehetett belőlük. A svédek azért fiatalabbak, Asllani, Jakobsson, Göransson húszas évei elején járnak, sokkal hamarabb regenerálódnak.

Ráadásul ők tényleg otthon játszanak, és nem nagyon fogja érdekelni a svéd lányokat, hogy az olaszoknak mi lenne a jó eredmény.

Arra akarunk ezzel célozni, hogy a svédek nem fogják tiszteletben tartani azt, hogy mi lenne jó az olaszoknak. Meg fogják ragadni az alkalmat, hogy egy újebb közönségszórakoztató játékot vezessenek elő. Legutóbb a finnek ellen felszakadt a gát, ma is hasonló focira számíthatunk. Fisher ellenállhatatlan, Schelin is meglőtte a maga góljait, ahogy Asllani is, de a svédek nem fognak megállni!

Ma 2-3 góllal biztos megterhelik az olaszokat, és magabiztosan nyernek!

(Svédország és Olaszország két utolsó találkozóján 2-0-ás és 3-0-ás svéd győzelmek születtek)

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,