Sportfogadás tippek: Svédország - Montenegró

2013-06-20
A női kosár EB-n már a 2. csoportköröknél tartanak. Svédország és Montenegró válogatottja fontos meccset vív egymással a továbbjutás szempontjából. A mérkőzés esélyese a montenegrói csapat, a mi tippünk pedig az, hogy ma délután nem borul a papírforma.

Svédország - Montenegró

Tipp: Montenegró

Odds: 1.50

Iroda: Unibet

Kezdés: ma 16:30

 

Montenegró eddig két győzelem mellett egy vereséget tud felmutatni. A szlovákok és az ukránok ellen hozták a papírformát, a törökök ellen pedig kikaptak, bár az elején nem úgy nézett ki, hogy zakó lesz belőle.

Jelena Dubljevic 20 pontot átlagol eddig három meccsen, de Skerovic is igencsak hasznos kis játékos egyes poszton. Tegnap láthattuk, hogy például a fehérorosz csapatnál hiába vannak minőségi magasemberek, ha nincs aki odadja nekik a labdát, ha nincsenek meg a kulcspasszok, megette a fene.

Montenegró válogatottja egyébként az ezt megelőző kontinensviadalon 6 győzelemmel kezdett, ám pont az egyenes kieséses szakaszra fáradtak el. Ebből tanulva most nagyobb rotációval dolgoznak, bár Duljevic és Skerovic a maximális 120 játékpercből 108-at a pályán töltött!

206 pontot dobtak, és 99 lepattanót szedtek le csapatszinten, ami azért nem rossz! A svédek Frida és Elin Eldebrink vezérletével 180 pontot szorgoskodtak össze, de leszedtek 125 lepattanót, ami azért sokkal több, mint amit a montenegróiak begyűjtöttek. Igazi csapat a svéd, pont ezért voltak képesek az oroszok legyőzésére. Már az olaszok elleni nyitómeccsen is közel álltak a győzelemhez, de ott még egy ponttal alulmaradtak Ressékkel szemben.
 A csoport harmadik összecsapásán már a spanyolok ellen nem sok közük volt a meccshez, de Torrensék más szintet képviselnek.

A mai meccs hihetetlenül fontos mert ezt követően a montenegróiak a spanyolokkal játszanak, a svédek pedig a törökökkel.

Ráadásul ha ma Dubljevicék nyernek, akkor szinte el is dől, hogy a svédek és a szlovákok maradnak le az egyenes kieséses szakaszról, bár az olaszokat azért még ki lehet ütni.

A spanyolok, a törökök és a montenegróiak azért egy szinttel feljebb helyezkednek el, mint az olasz-szlovák-svéd trió.

Baletic mester ha kell, akár 40 percen keresztül a pályán hagyja a kezdő ötösét kis túlzással, nagyon kell nekik ez a találkozó. Ha Skerovic, Dubljevic és Perovanovic tud magára vigyázni, és nem foultol sokat, akkor nem lehet baja a montenegrói csapatnak.

Svédoország szimpatikus csapat, de láthattuk, hogy amikor egy spanyol szintű együttesel találkoznak, ott már kevés a tudományuk. Talán egy félidőig tudják majd tartani a lépést a montengrói lányokkal, és ne feledjük, a svéd pad sem túl acélos...

A mi tippünk minimum 5-10 pontos montengrói siker, Dubljevicék nem fognak hibázni!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,