Sportfogadás tippek: Svédország - Dánia

2016-01-26
A férfi kézi Eb-n a középdöntős szakasz is a végéhez közeledik, Svédország és Dánia is fontos meccset játszik egymással. A svédek már nem lehetnek ott az elődöntőben, de az olimpiai kvalifikáció miatt nekik is nagy szükségük van a pontokra!

Svédország - Dánia

Tipp: Svédország góljai 25 felett

Odds: 1.95

Iroda: betclic

Kezdés: kedd, 20:30

 

Dánia válogatottja jó helyzetben van, hisz úgy vezeti középdöntős csoportját, hogy még két meccse hátra van. Ma, azaz kedden a svédekkel játszanak, aztán ha beüt a krach, az utolsó csop. meccsen a németek ellen még lehet javítani. Svédország esélye az elődöntőre elszállt, legutóbb eléggé elrontották az oroszok elleni meccset. Sikerült ikszre menteni a találkozót, de győzelemre nem volt esélye a svéd csapatnak.

Jakobssonék 22-én játszottak az oroszok ellen, azaz négy napot pihentek erre a meccsre. Az biztos, hogy fáradtságról nem beszélhetünk a svéd együttes esetében, az már más kérdés, hogy e találkozó után 20 órán belül már a magyarokkal is összecsapnak majd.

Januáran edzőmeccsen 29-18-ra verte Dánia a svéd csapatot, de ebből nem szabad kiindulni. A felkészülési meccsek más kategóriába tartoznak, de arra biztosan jó volt az a találkozó, hogy a háromkoronások most felszívják magukat, és csak azért is megmutatják országnak-világnak, hogy nincs ilyen különbség a két együttes között.

A svédeknek van szélső játékuk, van beállós játékuk, és remek átlövők is rendelkezésre állnak. Persze az is tény, hogy a dánoknál Landin igencsak jól véd, és a védekezésük sem smafu, de Jakobsson és Nilsson becsülettel fog bombázni kintről, lesznek gyors indulások mindkét oldalon, nem lesz ez kevés-gólos találkozó.

Egyébként is, az első körben a dánok ellen az oroszok és a montenegróiak is eljutottak 25 gólig, csak mi voltunk olyan impotensek, hogy 22-nél megálltunk. Emlékezhetünk rá, mennyi ziccert puskáztunk el, az fix, hogy svédek pontosabbak lesznek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,