Sportfogadás tippek: Svédország-Izland

2013-07-21
A 2013-as női foci VB-n ma kezdődnek az egyenes kiesés szakasz meccsei. Ma 15:00-tól a házigazda Svédország válogatottja Izlanddal találkozik a negyeddöntőben.

Svédország - Izland

Tipp: Svédország 2.5 gól felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

 

Svédország ma délután Halmstad városában Izland ellen játszik, és ha érvényesül a papírforma, akkor a négy közé jut. Schelinék a gyengébb nyitómeccsük után 5-0-ra lenyomták a finneket, majd 3-1-re az olszokat, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy formába lendültek.

Izland egy küzdelmes nyitómeccs után 3-0-ra kapott ki Németországtól, majd a mindent eldöntő 3. mérkőzésükön 1-0-ra verték meg Hollandiát. Ez mind szép és jó, de Svédország egy másik szint...

Láthattuk, hogy az amúgy meggyengült németek ellen sem tudtak hozzászólni a meccshez Magnusdóttirék. Küzdenek ők becsülettel, de ez lesz a maximum ma is.


Izland és Svédország az év eleji Algarve Kupán is megmőrkőzött egymással, a találkozó végül a torna legsimább összecsapása lett. A svédek a 47 percben már 5-0-ra vezettek, a vége pedig 6-1 lett. De biztosak lehetünk benne, ha a háromkoronások végig tolják, és nem engednek le a 2. félidőre, 8-10 gólt rúghattak volna.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ma rúgnak 10-et, de ne feledjük, hogy most otthon játszanak. Ha érzik, hogy megy a játék, nem fgnak megállni, és a közönségnek is játszanak. Ott Portugáliában pár száz néző volt, itt pedig akár 15000-en is lehetnak majd.

A svédeknek fekszik Izland játéka, biztosak lehetünk benne, hogy Schelin, Asllani, Fisher és a többiek nem fognak tétlenkedni. Ha minden jól sikerül, Schelin még a gólkirálynői címe felé is nagy lépést tehetne, Izland ellen ugyanis meg lehetne őt 'rúgatni'

 

Tippünk 4-0, vagy 4-1 a legrosszabb esetben, de simán benne a nagyobb arányú KO is!

Címkék: sportfogadás, tipp,