Sportfogadás tippek: Svájc - Szlovénia

2015-09-05
Fontos EB-selejtezőt játszik szombat este a svájci és a szlovén válogatott. A kérdés az, hogy a két együttes közül melyik csatlakozik majd az eddig hibátlan Angliához, és jut ki automatikusan a jövő évi Eb-re.

Svájc - Szlovénia

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: Tippmix, Tippmixpro

Kezdés: szombat 20:45

Svájc nagyon rosszul kezdte ezt a selejtező-sorozatot. Kikapott Angliától majd kikapott idegenben Szlovéniától is. Ezt követően viszont összekapták magukat a helvétek, és négy mérkőzést nyertek zsinórban. Ha ezt a mait is megnyerik Shaqiriék, akkor minden bizonnyal kijutnak az Eb-re. Ha nyer Svájc, hat pontra meglép Szlovéniától, ami szinte behozhatatlan, elnézve a hátralévő meccseket.

Szlovénia tehát győzelmi kényszerben játszik, ezért lehet ez egy igazán jó kis összecsapás számunkra. Szlovénia nem játszhat döntetlenre, de nem is jellemző Novakovicékra a remi. Eddig minden meccsen született döntés, amikor Szlovénia játszott, de ha ma este 3-3-at játszik a két együttes, nekünk az is bőven megteszi!

Hazai oldalon két védő, Djourou és Lang esett ki, a vendégeknél a rutinos Brecko, a második legeredményesebb játékos, Matavz és Bezjak hiányzik.

Mivel a szlovén együttesnek nyernie kéne, és amúgy sem egy olyan társaság, amely csak a védekezésre rendezkedne be, itt bizony lesz akció a kapuk előtt. Svájcnak is nagyon őszinte játéka van, Rodriguez pl. rengeteget segíti a támadásokat, ahogy a Wolfsburgban is látjuk tőle hétről-hétre. Ugyanez a kaliber Lichsteiner, aki a Juvéban ugyanezt hozza. Középen játszhat Shaqiri, Inler, Behrami, Mehmedi és Xhaka, szintén nem egy gyenge sor. Elöl Drmic és Seferovic is bevethető. Svájc is meg akarja nyerni ezt a meccset, le akarja rázni a szlovéneket. Jó meccs, és minimum három gól várható.

Tipp: 3-1

 

 

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,