Sportfogadás tippek: Svájc - Franciaország

2014-06-20
Az E csoportban ma este 21 órai kezdettel összecsap a két európai együttes, Svájc és Franciaország. Mindkét gárda három ponttal rendelkezik egy kör után, kevés esély van rá, hogy nyílt, bevállalós, őszinte támadójátékot látunk ma este.

Svájc - Fraciaország

Tipp: 3.5 gól alatt

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Az E csoportban Svájc egy utolsó percben szerzett góllal 2-1-re verte Ecuadort, Franciaország viszont lazán intézte el Hondurast. A két európai együttes tehát 3-3 ponttal áll, így amelyik ma nyerni tud, az vélhetően továbblép.

Svájc alapvetően stabil csapat, és óriási tartás van benne. Ottmar Hitzfeld együttesére a stabilitás jellemző, és azt a tartást bizonyítja, hogy Ecuador ellen hátrányból sikerült nyerniük a helvéteknek. Egyébként is jellemző Svájcra, hogy rengeteg gólt lőnek a meccsek végén.

Kemény a védelem, masszív kis csapat ez, melyet nagyon nehéz feltörni. Emlékezhetünk a 4 évvel ez előtti tornára, akkor még egy remek spanyol csapat ellen kezdtek Dél-Afrikában, mégis Svájc nyert 1-0-ra. Hitzfeld csapata 4-2-3-1-et játszik, a védelem mellett a középpálya is a stabilitáson alapszik. Behrami és Inler mellett Xhaka is bőven kiveszi a részét a védekezésből, Shaqiri, Mehmedi és Drimic pedig a támadások mellett fontos szerepet töltenek be a letámadásban.

A francia válogatott sem arról híres, hogy ontja a gólokat. Hondurast megtömhették volna 5-6 góllal is, ám 'csak'  3-0 lett a vége. Svájc védelme jóval keményebb, ugyanakkor a támadói jobbak. Nem fog olyan nagy kockázatot vállalni a gall együttes, és a széleket is le kell zárni, mert Rodriguez és Lichsteiner is szeret előre jönni a támadásokkal.

Nagy taktikai csata lesz, ezen a mérkőzésen nem fognak potyogni a gólok!

Várható kezdőcsapatok:

Svájc-Benaglio-Lichsteiner-Djorou-Von Bergen-Rodriguez-Inler-Behrami-Xhaka-Shaqiri-Mehmedi-Drmic

Franciaország: Lloris-Debuchy-Varane-Sakho-Evra-Matiudi-Cabaye-Pogba-Valbuena-Griezmann-Benzema

Címkék: sportfogadás, tipp,