Sportfogadás tippek: Stuttgart - Hertha Berlin

2015-03-06
A Bundesligában igencsak fontos találkozót rendeznek ma este. A Stuttgart és a Berlin is a kiesés elöl menekül, mindkét együttes számára létfontosságú a győzelem. Vajon sikerül nyerni idegenben Dárdaiéknak?

VfB Stuttgart - Hertha Berlin

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Bundesligában a 24. fordulót a Stuttgart - Berlin találkozó nyitja. A sváb együttes a tabella utolsó helyén áll, és győzelem esetén sem kerülne ki a veszélyzónából. A Berlin sem áll túl jól, de Dárdaival négyből két meccset nyert a Hertha, és jelenleg a 14. pozíciót tudhatja magáénak.

Hazai oldalon Stevens mester nem számíthat Harnikra, érzékeny veszteség lehet. Maxim kerülhet be a kreatív zónába, de a román srác ebben az idényben semmit sem mutatott. Hátha most jön bele, igazából veszíteni valója a VfB-nek nincs. A Stuttgartnál van még egy fontos hiányzó, méghozzá a védelemből. Rüdiger nélkül nem igazán életképes a sváb védelem, mióta ő kiesett, nem nyert meccset a VfB. Mondjuk előtte sem sokat...

Sérültek, eltiltottak a vendégeknél is lesznek. Niemeier és Skjelbred kiválása érzékenyen érintheti a berlini védekezést. Schieber kiesését még túlélné a csapat, Kalou és Ndjeng játszik majd a kreatív zónában, de az előbbi két srác kiesése nem jön Dárdainak és a Herthának, mert a szűrésbe hiba csúszhat a középpályán.

Igazából két olyan együttes feszül ma egymásnak, melyeknek csak a győzelem lenne jó eredmény. Főleg a Stuttgartnak kéne már nagyon egy győzelem, de azzal a 14. hellyel a Berlin sincs biztonságban. A svábok részéről mindenképp kell a kockázatvállalás, egy döntetlennel semmire sem megy a VfB..

Bundesliga találkozón az 1.5 gól felett opcióra szinte soha nem adnak ennyire jó oddsot, ezt mindenképp illik kihasználni. Tény, hogy egyik csapatra sem úgy emlékszünk évek múlva, mint akik megreformálták a futballt, de ha őszintén, győzelemre játszanak a felek, akkor két gól összejön ezen a találkozón! Ősszel a két együttes összecsapásán 5 gól született, mi most kettővel is kiegyeznénk.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,