Sportfogadás tippek: Steve Beaton - Michael Smith

2015-12-27
Vasárnap már délután is lesznek meccsek a Darts vb-n, ezen meccsek közül szúrtunk ki egyet!

Steve Beaton - Michael Smith

Tipp: Smith nyer

Odds: 1.20

Iroda: sportingbet

Kezdés: vasárnap 14:10

 

A generációk csatája. Beaton egy jó átlagos játékos, nem több. Legjobb eredménye világbajnokságokról az, hogy kétszer is eljutott a legjobb 16 közé, méghozzá 2002-ben és 2004-ben. Nem mostanában volt.

Smith az ifjú titán 26 évvel fiatalabb, mint mai ellenfele. A Bully Boy becenévre hallgató srác 2013-ban megnyerte az ifi vb-t a PDC-nél, és azóta is lendületben van, immár a felnőttek között. Kétszer volt felnőtt vb-n, mindkét alkalommal a top16-ig jutott. Ugye Smith kettőből kétszer, Beatonnek ugyanehhez egy egész karrier kellett.

Smith mentora az aktuális világbajnok, Gary Anderson, ami szintén nem rossz ajánlólevél. Egyszer találkoztak, méghozzá idén a European Tour 5. állomásán, ahol a 6 nyert legig tartó összecsapást Smith nyerte 6-3-ra.

Az első körben Smith alaposan megizzadt de Zwaan ellen, a holland egész jól játszott, de Smith tudott váltani. Kokiri ellen igazán nehéz dolga nem volt Beatonnek, de majd ma lesz! Az immár 4 nyert szettig tartó meccset a fiatalabbik angol, Smith fogja nyerni!

Címkék: sportfogadás, tipp,