Sportfogadás tippek: St. Pauli - Energie Cottbus

2013-11-11
A Bundesliga II-ben a St.Pauli-Cottbus meccs zárja a 14. fordulót. Legutóbb mindkét együttes vereséget szenvedett, ma egyértelműen a javítás a cél.

St. Pauli - Cottbus

Tipp: 2 gól felett (2 gólnál a tét visszajár)

Odds:  1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

A német Bundesliga másodosztályában minden meccsnek óriási jelentősége van. Nagyon sűrű a mezőny, minden egyes pontnak óriási az értéke. Esetünkben például ha az utolsó helyen álló St. Pauli nyerni tudna, öt helyet ugrana fölfelé a tabellán. Ha ezt követően a 15. fordulóban is nyernének, az még 3-4 helyet jelentene, tehát kis túlzással két jó meccsel az utolsóból egyből feljutásra esélyes csapat lenne. Ez azért kevés bajnokságban van így. Ez azt jelenti, hogy semelyik klubnak nem kell még aggódni, de egyik klub sem érezheti magát biztonságban.

A St. Pauli a 6. helyen áll, nekik nyerni kell, ha nem akarnak leszakadni az élmezőnytől. A Cottbusnak szintén nyerni kell, mi más lenne a céljuk az utolsó helyről.

Nézzük a várható kezdőket:

St. Pauli: Tschauner-Nehrig-Thornadt-Gonther-Halstenberg-Buchtmann-Kalla-Bartels-Rzatkowski-Thy-Nöthe

Cottbus: Almer-Schulze-Buljat-Börner-Bittroff-Banovic-Kruska-Stiepermann-Takyi-Fomitschow-Sanogo

A hazaiaktól Daube és Boll hiányzik, míg a vendégeknél Möhrle eltiltás, Susic, Farina és Mrowca sérülés miatt hiányzik.

A St. Pauli felállása definiálhatatlan. se nem 4-4-2, se nem 4-3-3, sőt még csak a divatos 4-2-3-1 sem. A négy védő rendben, de hogy a középpályások milyen alakzatban játszanak, azt talán csak ők tudják. Rajzon talán a 4-4-2 megfelelő. Thy is Nöthe is támadó, de nem teljesen egyértelmű. Lényeg a lényeg, hogy viszonylag jól működik a dolog, bár a szurkolók szerint azért talán jobban is működhetne.

A Cottbus jó szokásához híven otthon gyűjtögeti pontjait, Idén sem szakítottak a hagyománnyal, idegenben még nyeretlen a csapat. Mérlegük 0-3-4-es, szóval vendégségben még nyeretlen. Azt jól tudjuk, hogy a St. Pauli pedig otthon erős, igazi hazai pályás csapat (akárcsak a Cottbus).

Sajnos a magyar bekk, Sváb Dániel csak peremember a Cottbusban. De érthető, hisz nem a védelemmel van itt a baj. A baj a csatárokkal van, hisz a csapat az utolsó négy meccsén nem lőtt gólt. Meddig mehet ez így tovább?

A mi tippünk az, hogy Sanogóék ma betalálnak, de Hamburgban, a Millerntor-Stadionban nem fogják megúszni kapott gól nélkül.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,