Sportfogadás tippek: St. Pauli - Borussia Dortmund

2014-10-28
A héten a hétvégi bajnokik előtt Németországban is lezavarnak egy újabb fordulót a DFB Kupában. Kedden 8 mérkőzést rendeznek, mi a Sankt Pauli - Dortmund találkozót vizsgáljuk meg közelebbről.

St Pauli - Borussia Dortmund

Tipp: 1. félidő 1 gól fölött AH

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A német kupában még 32 csapat van versenyben. A 'nagyok' közül csak a Schalke estt ki, a többiek még versenyben vannak. Közülük ma csak a BVB lép pályára, nézzük, mi várható a Sankt Pauli elleni találkozón.

A kis hamburgi együttes jelenleg a másodosztályban szerepel, de nem túl fényesen. A St. Pauli jelenlen a másodosztály 16. helyén áll, és legutóbbi két bajnokiján rúgott gól nélkül hagyta el a pályát a csapat. A kupában az előző körben az Oberligában szereplő Optik Rathenow csapatát ejtette ki a Pauli, ám most igazi nagyágyú következik.

A BVB-t jól ismerjük, látjuk hétről-hétre a csapatot a BL-ben és a bajnokikon. Megállapíthatjuk, hogy a BVB a BL-ben egy önbizalomtól duzzadó együttes, olyan, mint a korábbi évek BVB-je. A bajnokságban viszont nem megy a csapatnak, és hiába van minden meccsen 8-10 valódi ziccerük, nem tudnak a kapuba találni, vagy csak ritkán. A védelem pedig fura mód nem zár jól, ami csak azért fura, mert az idei három BL-meccset kapott gól nélkül nyerte a sárga-fekete mezes együttes.

Ma ismét kupameccs jön, tehát vélhetően a szebbik arcát mutatja a BVB. Tavaly Klopp csapata a német kupában is kapott gól nélkül jutott el egészen a fináléig, ott viszont a Bayern 2-0-ra nyerni tudott.

A mai meccsen a BVB valószínűleg szebbik arcát mutatja majd. Azért a Sankt Pauli nincs a legjobb formában, ha az elejétől kezdve koncentrálnak a vendégek, félidőre el kell dőlnie a meccsnek. Klopp ráadásul elég erős kezdőt küld majd pályára, bár az előzetes kezdőve ellentétben azért meglepő lenne, ha a sérüléséből visszatérő Reus kezdene, pláne, hogy hétvégén a Bayern ellen játszik a BVB. Ugyanakkor kell a sikerélmény a srácoknak, szóval még az is lehet, hogy Reus valóban játszik, ha nem is végig. Aztán ismerve a BVB védelmének idei szereplését, benne van a pakliban a hazai gól is! Az tuti, hogy nem mennek 0-0-al a szünetre a srácok, 1-0 vagy 0-1 esetében a pénz visszajár, aztán 2 vagy több gól esetén már nyert ügyünk van!

Várható kezdőcsapatok:

St. Pauli: Tschauner - Startsev, Gonther, L. Sobiech, Schachten - Kurt, Alushi - Rzatkowski, Daube, Maier - Verhoek
 
BVB: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Hummels, Großkreutz - S. Bender, Kehl - H. Mkhitaryan, Kagawa, Reus - Aubameyang
 
Címkék: sportfogadás, tipp,