Sportfogadás tippek: Sporting - Dortmund

2016-10-18
Múlt pénteken a BVB úgy volt kénytelen lejátszani bajnokiját, hogy Tuchel 11 kulcsjátékosára nem számíthatott. Nem is nyert a Dortmund. Most idegenben, a Sporting elleni BL-meccsen is bajba kerülhet a Borussia.

Sporting - Dortmund

Online sportfogadási tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.57

tippmix odds: 1.55

kezdés: kedd, 20:45

 

A F csoportban a Real-Legia meccs mellett a Sporting-BVB találkozó is érdekesnek tűnik. Amíg a Madrid meccsén csak az a kérdés, hány góllal veri ellenfelét a hazai csapat, itt a Sporting-BVB találkozó esetében az is kérdéses, mi lesz a találkozó végeredménye.

A BVB-nél rengeteg a sérült, Subotic és Sokratis, a két belső védő mellett tuti nem játszik a balbekk Schmelzer. Hogy maradjunk a védőknél, Piszczek sem játszik valószínűleg. De Guerreiro és Durm  játéka is kérdéses.  incs hónapok óta Reus, és a kreatív zónából hiányozhat Ramos, Schürrle és Castro is.

Park és Passlack kényszerből játszhat a védelemben, méghozzá annak szélén. Középen Bartra és Ginter tehet szolgálatot. A középpályán Weigl lehet az ütköző ember (Bender sem játszhat), előtte azért a Kagawa, Dembelé, Pulisic és Götze alkotta négyes nem rossz, Aubameyang pedig egyértelműen ott lesz a 9-es pozíciójában. Egyértelmű, hogy a BVB-nél a védelem/védekezés látja majd kegnagyobb kárát a sok sérülésnek.

Itt az esély a Sporting előtt. A portugál együttes nyert otthon a Legia ellen (2-0), és bár remekül játszott, sokáig vezetett Madridban, végül 2-1-re kikapott. Adrien Silva a legnagyobb hiányzó, de a Patricio-Schelotto-Semedo-Coates-Zeegelaar-Martins-Elias-W. Carvalho-Markovic-Ruiz-Dost-féle 11 igen erősnek tűnik. Adrien Silva bár fontos spíler a Sportingnál, azért sokkal nagyobb bajban van a BVB, hisz kb hiányzik az egész védelem, és az sem tuti, hogy Bartra játszik. Otthon ilyen előzmények után egyértelműen a győzelem a célja a Sportingnak. Ugye ebben a csoportban ott van a BVB és a Real Madrid, a két 'gigász' közül egyet meg kell előzni a továbbjutáshoz. A Legia totál esélytelen a továbbjutásra, szóval ez a Sporting-Dortmund meccs nagyon fontos, és mikor próbáljon meg nyerni a luzitán együttes, ha nem otthon, a sebzett BVB ellen.

Jó kis lüktető meccs lesz ez, de a hazai zöld-fehérek sem mehetnek fejjel a falnak, hisz azért Götze, Dembelé vagy Aubameyang két-három húzásból is képes kapu elé kerülni, gyors kontrákat vezetni, szóval gól a BVB-ben is van. Nálunk ez a meccs 1-1-ről indul!

Tipp: 2-2

Címkék: sportfogadás, tipp,