Sportfogadás tippek: Sportfreunde Lotte - Borussia Dortmund

2017-02-28
A DFB Kupában a németeknél már csak 8 csapat van versenyben. Szerda estére kialakulnak az elődöntő párosításai. Hogy a Lotte ott lesz-e a négy között, az nem valószínű, ám az sem volt valószínű, hogy kiüti a Leverkusent...

Sportfreunde Lotte - Borussia Dortmund

Online sportfogadás tipp: A Dortmund mindkét félidőben szerez gólt

Bet365 odds: 1.57

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 20:45

 

A Lotte csapata nem akármilyen idényt fut a Német Kupát illetően. Rögtön az első körben a Werder Brement verte a 'főtáblán'. A kis harmad osztályú együttes 2-1- arányban lenyomta a Werdert, és jutott tovább. Következett a még nagyobb falatnak számító Leverkusen, amikor egészen a büntetőpárbajig húzta a Lotte, és ott jobbnak bizonyult. Két alkalommal is vezetett a Leverkusen, de kétszer is egyenlített a Lotte. A büntetőpárbajban Aranguiz, Volland és Baumgartlinger is hibázott. Egyébként nem volt egy átlagos büntetőpárbaj, a Lotte ugyanis úgy jutott tovább, hogy az első két lövő hibázott, Nauber és Freiberger is rontott. A következő körben a legjobb 16 között egy meglepően sima meccsen 2-0-ra nyert a Lotte az 1860 München ellen, és jutott a legjobb nyolc közé!

A keddi meccs viszont aligha lesz sétagalopp. A Dortmund formába lendült, utolsó két bajnokiját 3-0-ra nyerte a Wolfsburg és a Freiburg ellen. Ami biztos, a sárga-fekete mezes együttes túlórázni aligha akar. Hétvégén a Leverkusen ellen játszik bajnokit, aztán a jövő héten jön a Benfica elleni visszavágó. A BVB egyébként az idei kupasorozatban az Union Berlin és a Hertha Berlin ellen is 'túlórázott', most aligha szeretne.

A Lotte harmad osztályú együttes, míg a Borussia a világ legjobb csapatainak egyike. Vélhetően a tudáskülönbség már az első 45 perc során jelentkezik, aztán a 2. játékrészben a kitámadó, kockáztató Lotte ellen jöhetnek majd a BVB-kontrák, amiből egy-kettő biztos góllá érik majd. Tuchel mester biztosan pihentet majd egy-két játékost, könnyen lehet, hogy Reus és Aubameyang sem játszik, de kellően bő a keret. Ugyanakkor a Lottét illik komolyan venni, hisz a Brémát és a Leverkusent is búcsúztatta már. Ha a BVB-t is kiütné a további versengésből, az már igazi szenzáció lenne.

Várható kezdőcsapatok:

 
Címkék: sportfogadás, tipp,