Sportfogadás tippek: Spanyolország (U21) - Magyarország (U21)

2013-10-14
U21-es csapatunk a legutóbbi meccsen hazai pályán sem bírt Ausztriával. Nem elég, hogy kikaptak a srácok, gyakorlatilag gólhelyzet nélkül játszották végig a 90 percet. Ma Spanyolországban vendégeskednek Holmanék...

Spanyolország U21-Magyarország U21

Tipp: Spanyolország góljai 2.5 felett

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A 4-es csoportban a sorsolásnál eldőlt, hogy Spanyolország nyer. Ausztria, Bosznia és Hercegovina, Magyarország és Albánia nem lehet ellenfél számukra. Eddig az osztrákoknak hatot, az albánoknak négyet, a bosnyákoknak pedig hármat lőttek, tényleg azt csinálnak, amit akarnak.

Nem véletlen dolgok ezek, hisz ez a spanyol együttes tele van olyan játékossal, akik a Primera Divisionben edződnek hétről-hétre. Szinte minden játékos volt U17-es, U19-es válogatott, U20-as VB-n is kinn voltak, szóval olyan tapasztalattal rendelkeznek, amilyen tapasztalattal a magyar srácok sosem fognak.

Csak néhány név: Muniain, Carvajal, Morata, Jordi Amat, Marc Muniesa, Obiang, Oliver Torres, Suso, Hesé Rodriguez, Deulofeu... -olyan labdarúgók, akik bármikor elvernék a magyar felnőtt válogatottat is.

A magyar csapat főleg NBI-es játékosokra épül, de amit láttunk az Ausztria elleni találkozón, az elszomorító volt. Nem volt, aki szervezzen, nagyon hiányzott a fehérvári Kovács a középpályáról. Holman, Kleinheisler és a többiek hiába állják meg a helyüket NBI-es csapataikban, itt az U21-es együttesben valahogy semmi sem működött a sógorok ellen. Ausztria kidolgozott 4-5 komolyabb helyzetet, abból kettőt gólra is váltottak.

Spanyolország félgőzzel lő nekünk hármat. Nekünk Ausztria ellen itthon nyerni kellett volna, és lett volna esély a második helyre. Így sincs veszve semmi, nyerhetünk mi Ausztriában is, csak ahhoz óriási javulásra lenne szükség.

Sajnos Kovács ma sem léphet pályára, na nem mintha vele lett volna esély a pontszerzésre. Spanyolország nem a mi szintünk egyik korosztályban sem. Extrém esetben félidőre kaphatunk hármat Moratáéktól, Jova Levi ma aligha fog unatkozni. Három-négy gólt tutira bekapunk (Ausztriának lőttek hatot), de reménykedjünk benne, hogy az U21-es csapatunk megússza világraszóló vereség nélkül.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,