Sportfogadás tippek: Spanyolország (U20) - Ghána (U20)

2013-06-24
Az U20-as VB-n pörögnek az események, már a második kört kezdik a csapatok. Ha minden a papírforma szerint alakul, Spanyolország már ma továbbléphet a csoportjából. Este 20:00-tól kiderül, sikerül-e.

Spanyolország (U20) - Ghána (U20)

Tipp: Spanyolország góljai 1.5 felett (2.5 felett)

Odds: 1.28 (1.83)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Az első körben az 'A' jelű kvartettben nem született meglepetés. A Kondogbiával, Pogbával felálló franciák 3-1-re verték Ghánát, Spanyolország pedig megsemmisítette az Egyesült Államok csapatát, 4-1 lett a vége.

Ghána egy félidőt bírt a franciák ellen, aztán kijött a tudáskülönbség. USA is így járt a spanylok ellen, de ott még az első félidő hajrájában vertek kettőt a hispánok, így nem maradt sok nyitott kérdés a második játékrészre. Deulofeu, Suso, Jese vezérletével még rúgtak kettőt, aztán nagyon látványosan visszavettek, így az amerikaiak is rúgtak egy gyönyörű gólt, bár sokra nem mentek vele.

Ma este Deulofeuék a ghánaiakat fogadják, és az is biztosnak tűnik, hogy nem lesz unalmas meccs! Ghána győzelmi kényszerben játszik, óvatoskodásnak tehát helye nincs afrikai részről. A spanyoloknak viszont ez pont kapóra jön, mert nekik is könnyebb olyan ellenfél ellen játszani, akik nem tömörülnek be saját kapujuk elé.

Egyébként ebben a korosztályban az afrikai csapatok fizikailag simán felveszik a versenyt az európaiakkal, csak taktikai felkészültségben vannak nagyon lemaradva. Azért egy Real vagy egy Barca nevelést nem nagyon lehet összehasonlítani a ghánai utánpótlással. Manquillo, Suso, Jese és Deulofeu játszott nagyot a amerikai ifi ellen, de tényleg olyan erős ez a csapat, hogy PAco Alcacer csak a cserepadra fér oda, holott a Getafében szinte alapembernek számít!

Deulofeu és Jese két gólveszélyes támadó, ők a Barca és a Real utánpótlásának gyöngyszemei. Suso hatalmas labdákat tálal a támadók elé, Manquillo pedig védő létére került többszer gólhelyzetbe olyan Jordi Albásan :D A spanyolok a négy lőtt góljuk mellett 2-3 ajtó ablak-ziccert is elszórakoztak, de bőven belefért.

Ma este is spanyol dominanciára számíthatunk, és minimum 2-3 spanyol gólra. Ghána azért nem lebecsülendő ebben a korosztályban (sem), de ha Lopetegui csapata megközelítőleg tudja hozni az USA elleni formáját, akkor nagy baj nem lesz ezen a találkozón!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,