Sportfogadás tippek: Spanyolország U21 - Hollandia U21

2013-06-12
Az izraeli U21-es EB-n a B csoport harmadik játéknapjára kevés izgalom maradt. Oroszország és Németország kiesett, a spanyolok és a hollandok pedig továbbléptek az elődöntőbe. Ettől függetlenül van tétje a meccsnek!

Spanyolország U21 - Hollandia U21

Tipp: Spanyolország DNB

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Van tétje a találkozónak, ahogy a bevezetőben említettük, mert a csoportelső elkerüli az elődöntőben az olaszokat. Hiába tűnnek erősnek a norvégok is (3-1-re verték Angliát...) de egész biztos, hogy a hollandok és a spanyolok is el akarják kerülni a taljánokat az elődöntőben.

E két csapat eddig teljesen ellentétes meccseket játszott. A fiatal Oranje találkozóin potyogtak a gólok, a németeket 3-2-re, az oroszokat 5-1-re verték el! Rúgtak is, kaptak is, igazi közönségszórakoztató meccsek voltak.

A hispánok ezzel szemben csak a minimumra törekedtek, és mindkét találkozójukat 1-0-ra nyerték. Fura véletlen -vagy talán több -, hogy mindkét gólt a csereként beálló Real Madrid támadó, Morata szerezte. Hiába Isco, Tello, Rodrigo, Moreno... nem a támadójátékáról, hanem a csapat stabilitásról tettek tanúbizonyságot. Senki se higgye azt, hogy a spanyolok nem tudtak volna úgy játszani, mint a hollandok, egész egyszerűen más felfogásban játszanak.

Telloék tartalékoltak a gólokkal, tudják jól, hogy még szükség lesz rájuk.

Ma azért a spanyoloktól várhatunk több aktivitást, mert jobb gólkülönbségének köszönhetően az Oranje a csoportelső jelenleg. Az iksz tehát nem elég a hispánoknak ahhoz, hogy az olaszokat elkerüljék. Clasieék nem fognak fejjel a falnak rohanni, biztosan megpróbálják kibekkelni a kilencven percet, aztán vagy sikerül, vagy nem.

A spanyol védelem nagyon jól muzsikál, Montoya-Bartra-Inigo Martinez-Moreno négyese átjátszhatatlan, és talán az EB legjobb hálóőre is a spanyoloknál véd De Gea személyében.

A spanyolok megpróbálják legyőzni a hollandokat, és ha így lesz, valószínűleg sikerül is nekik. Hollandia sem fog összetörni, ha netán zakó lesz a vége.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,