Sportfogadás tippek: Spanyolország - Szlovénia

2015-01-23
Utolsó mérkőzéseit játsszák a Katari kézi VB-n az A és B csoport csapatai. Az A jelű hatosban Szlovénia még a csoportelsőségről sem mondott le

Spanyolország - Szlovénia

Tipp: Szlovénia 28.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: ma 15:00

 

Az A jelű hatosban jelenleg Spanyolország vezet, de még nem dőlt el, melyik válogatott lesz a csoportelső. A lényeg viszont az, hogy Katar mellett már Szlovénia és Spanyolország is fix továbbjutó, szóval azért akkora tétje nincs ennek a találkozónak.

A B csoportot Horvátország már megnyerte, a többi csapat pedig a B csoportban nagyon egyformának tűnik. Ausztria, Macedónia és Tunézia nagyjából hasonló játékerőt képvisel, szóval nincs itt akkora jelentősége a csoportelsőségnek, mint azt sokan gondolnák.

Szlovénia őrült kézit játszik, nem volt még olyan meccsük itt a tornán, ahol ne ugrották volna meg a mai 28.5-ös határt. Qatar tartotta a szlovénokat 30 gól alatt, de ki tudja, hogy mennyibe került ez a Katarnak... Gajicék egyébként 36 gólt dobtak Chílének, 34-et a Fehéroroszoknak, és 35-öt a braziloknak. Gyors, kreatív, kézit játszik a szlovén együttes, azt pedig tudjuk, hogy ez a spanyol együttes sem szakad meg minden meccsén védekezésben.

Canellas mondjuk gyakran csak alibizik hátul, de képesek egy maihoz hasonló, félig tét nélküli meccsen lazítani hátul. Egyébként pedig a spanyoloktól sem áll távol a gyors, kreatív kézilabda, Canellas és Chema sem megy a szomszédba a trükkökért, képesek ők is belehalni a szépségbe. Ez a két együttes már fic továbbjutó, szóval biztosak lehetünk benne, hogy görcs nélkül játszanak majd, és inkább védekezésben pihennek majd, mint támadásban.

A spanyol együttes is 33 gólt dobott átlagban itt a VB-n, szóval jó esély van rá, hogy az összgólszám a 70-hez közelít majd. Gajic vélhetően ma is megszórja magát, jelenleg jó esélye van rá, hogy gólkirály legyen, hisz 39 góljával magabiztosan vezeti a góllövőlistát, de vagy 8-10 gólt ma is szívesen magára vállalna a szlovénok szélsője! Jó kis pörgős meccs lesz, ahol vélhetően a támadó játék dominál majd. Nagyon jó esélyt látunk rá, hogy mindkét együttes 30 dobott gól fölé megy ezen a találkozón.

Címkék: tipp,