Sportfogadás tippek: Spanyolország - Németország

2014-11-18
Ha van értelmetlen találkozó, akkor ez az. Ezek a barátságos meccsek itt az év vége felé egyrészt a kutyát sem érdeklik, másrészt mindent szolgál, csak a felkészülést nem!

Spanyolország - Németország

Tipp: 3 gól alatt AH

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A világ élvonalába tartozó két együttes, ez nem vitás. Ettől függetlenül két jó csapat is tud unalmas, tartalom nélküli találkozót játszani, és erre láthatunk majd példát ezen az összecsapáson.

A spanyol és a német válogatottban is olyan játékosok jutnak majd szóhoz, akik tétmeccsen vélhetően nem játszanának. Ők talán még akarnak is játszani, de azok, akik az -úgymond A csapatból bennragadnak-, na, ők aligha fognak egy szalmaszálat is keresztbe tenni. Hétvégén már bajnoki, aztán BL-meccsek, szóval gondolhatjuk, hogy egy ilyen barátságos bohóckodás mennyire izgatja fel a srácokat.

Eleve ott kezdődik a dolog, hogy mindkét csapat szereti, ha nála a labda. A labdabirtoklásra épül mindkét együttes játéka. Aztán, ha a labda megvan, addig jó. Lehet majd tili-tolizni a középpályán, itt agresszív letámadásról szó sem lesz. Langyos tempó, elkapcsolási faktor.

Nem feltétlenül kell nyerni, azért a tisztelet meglesz majd egymás iránt. Azért itt világbajnokok feszülnek majd egymásnak, ezt ne feledjük. Szóval, ha a spanyoloknál lesz a laszti, akkor ők nem csinálnak semmit, ha a németeknél, akkor ők dajkálgatják a labdát.

A La Rioja Furiára amúgy is jellemző a labdabirtoklásra épülő semmittevés. Aztán, mióta Guardiola Münchenben tevékenykedik, nem csak a Bayernre, de a német válogatottra is kihatással van az ő munkássága. Ráadásul mióta VB-t nyert a német együttes, azért sokkal több a porszem a fogaskerekek között, nem olyan olajozott a játék. Főként az lesz a cél, hogy a labdát ne adják el, de ez igaz lesz a spanyol oldalon is.

Németország tétmeccsen sem pörgött, Giblaltár ellen azért 10-15 gólt is összehozhattak volna, ehelyett lett egy gyenge 4-0. Gondolhatjuk, hogy ha ott sem akart gólokat lőni a Nationalelf, akkor majd pont most fognak apait-anyait beleadni a srácok. Dögunalmas 0-0 is benne van ebben a találkozóban, 1-2 gólnál többet aligha látunk a mai összecsapáson.

Itt már minden játékos azon lesz, nehogy lesérüljön. Ezért nem lesz foci, és ezért nem lesznek gólok sem!

Várható kezdőcsapatok:

Spanyolország: Casilla - Azpilicueta, Bartra, Sergio Ramos, Juan Bernat - Raul Garcia, Koke, Ignacio Camacho, Isco - Morata, Paco Alcacer
Németország: Weidenfeller - Rüdiger, Mustafi, Höwedes, Durm - Khedira, T. Kroos - T. Müller, M. Götze, Bellarabi - Volland
Címkék: sportfogadás, tipp,